• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam w ten deszczowy dzionek,

u nas znow od 6 walka z brzuszkiem, ale jakos przetrwalismy do ok 9, potem maly bez protestow wrocil do lozeczka i dal mi chwile na prysznic i inne duperele domowe. Potem wspolnie zasiedlismy do sniadania, tj usiedlismy w fotelu i on do cyca a ja do kawki zbozowej i kanapek :-) moj kochany maz po ponad polrocznej przerwie musial wznowić swoj obowiazek robienia mi sniadanka hehe

potem spal okolo 2 h, z czego ja tez spalam 1,5 h i teraz niedawno odjechal po ciezkich bitwach, zasypianiu przy cycku i budzeniu sie az w koncu wrzucilam go po przewinieciu do lozeczka i uruchomilam jego nowa karuzelkę, taka nad lozeczku. 3 nakrecenia, smoczek i usnal. :-p tak byl zmeczony bidulek, ze mu bylo ciezko.

Na szczescie byl grzeczny, kiedy przyszedl nam pan rolete do kuchni zakładac, bo balam sie, ze akurat trafi na awanturę, tj kiedy maly nie wytrzyma bez cyca hihi

Kasiad,

To musi sympatycznie wygladac, jak corcia tak "chodzi" , ustaw jej tor przeszkód ;-)

lece dokonczyc obiad, ocho ! zamek w drzwiach ... mąż ... uciekam :-D

reklama
Women ja też miałam przez lekarza taką dawke przepisaną ale o niej zapominałam i brałam rano i wieczorem jak mi mój Maciek przypomniał
A później już tylko brałam jak mnie bolał brzuch,
jeśli u Ciebie nie ma bólu brzucha to po co się faszerować tabletkami,myślę że nic się nie stanie jak będziesz brać gdy brzuch się stawia czy boli.
A jak masz jakieś wątpliwości to zapytaj się lekarza czy możesz brać w tedy jak Cię boli

To mówisz Aniu zeby łykac wtedy kiedy brzuch boli,bo na poprzedniej wizycie przepisal mi tak samo zjadłam 2 opakowania,czesto wymiotowalam po tych tabletkach bo sa niepowlekane i teraz sie zastanawiam czy brac czy nie?
Wiem ze napewno szkodzą dzidzi,tak jak kazde tabletki!:sorry2::shocked2:

Myślę że tak jak już Women napisała po co tyle tego brać, a na dzidzię działa bo w ulotce jest napisane że przez łożysko przenika :tak:, a jak faktycznie masz wątpliwości to skonsultuj to z lekarzem ale myślę że nie będzie miał nic przeciwko bo i dlaczego.
A wcale Ci się nie dziwię że tak źle się czułaś po tych tabletka one są okropne a po takim czasie brania to żołądek też już miał dość:baffled:

Women ja też brałam no-spe pierw 3 razy dziennie a później już brałam ją jak tylko mi brzuch się stawiał i bolał.
Wiec myślę że Ty też możesz już brać jak Cię tylko brzuch boli
Tak ania szybko i sprawnie mi poszło aż sama się dziwiłam że tak sprawnie mi poszło.A jak już urodziłam Dominikę to sie pytałam położnej czy mnie cięła,położna sama nie wiedziała i jak spojrzała odpowiedziała że nie.

Super, mnie nacięli ale nic nie czułam, podobno teraz to nawet śladu nie mam, gin mi powiedział :zawstydzona/y::cool2:

ania może mnie dlatego nie nacięli bo Dominika była malutka i miała małą główke33cm na 3000g 53długa
A w sumie nie wiem czemu tak wyszło że nie zostałam nacięta.
Położna sama była zdziwiona że mnie nie nacięła w sumie to szybko Dominika mi wyszła bo 3 parte i była na wierzchu.
Miłej nocki dziewczynki

heloł!!!

ja niestety bede musiała zwiekszyc tabletki:sorry2::sorry2:wczoraj brzusio zaczeło opadac i dostałam na wieczór skurczy co 10 minut.... hehe, przestałam sie łudzic ze poród nie bedzie bolał, bo te skurcze były średnio do wytrzymania... takze od dzis zamiast 3 tabletek fenoterolu spróbuje brac 4,5 i zobaczymy jak to bedzie wyglądac... oby dzidzius jeszcze dwa tygodnie chciał wytrzymac:shocked2::shocked2:

piszecie o nacieciach - i tu też sie nie łudze, jak znam zycie to bede je jako pierworódka miała... ale wszystko dla dzidzi...

słoneczko wyszło, łózeczko sie wietrzy... śmiac mi sie chciało bo mezus jak je złożył to od razu chciał bym pościel tam wkładała i by było gotowe... a przecież trzeba troche czasu, by te deski sie wywietrzyły... niemniej wczoraj siedzieliśmy w naszym łóżku i gapilśmy sie na to łóżeczko zastanawiajac sie jak to bedzie gdy dzidziuś w nim bedzie leżał!!!
dziś pracuje nad papierkami a jutro lece na pobranie wymazu na tego paciorkowca...

miłego dnia !!!

ania może mnie dlatego nie nacięli bo Dominika była malutka i miała małą główke33cm na 3000g 53długa
A w sumie nie wiem czemu tak wyszło że nie zostałam nacięta.
Położna sama była zdziwiona że mnie nie nacięła w sumie to szybko Dominika mi wyszła bo 3 parte i była na wierzchu.
Miłej nocki dziewczynki

:-D:tak: A muszę Ci powiedzieć że ja też 3 parte i po porodzie :tak:, ale Majka miała większą główkę i nacięcie miałam wydaje mi się ze dość spore do 4 szwy zewnętrzne a teraz to nie zdziwię się jak skończy się cesarką (boziu broń ) bo mały już ponad 2 tyg. temu miał wymiary do porodu :eek:

RENIFER
To nie fajnie że skurczy dostałaś :-(, trzymaj się dzielnie :tak:. A to że będzie rodziła pierwszy raz to nie znaczy że na pewno będziesz nacinana.
A z tym łóżeczkiem to fajna sprawa, co? My pierwsze mieliśmy złożone na miesiąc przed i teraz kołyska też już czeka od 2 tygodni, i ciekawe ile jeszcze poczeka? ;-):-)

reklama
RENIFERKU trzymaj sie kochana odpoczywaj dużo i się nie przemęczaj.
Niech Twój maluszek jeszcze poczeka te 2 tygodnie.
Fajnie tak mieć już łóżeczko rozłożone i popatrzeć na nie.
Ja już mojego łóżeczka nie mam jest złożone i stoi za piecem bo Dominika śpi ze mną,głupia ją sama nauczyłam spać ze mną i teraz mam ale co tam na szczęście mamy duże łózko i jest nam wygodnie.
A mojego lubego nie ma więc choć z dzieckiem śpie he he

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry