• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Women a wiesz ze im bliżej porodu to czas szybciej leci

Kurcze a ja mam wrażenie jak by miało to trwać wieki,ale ogólnie cała ciąża zleciała szybko

A mi sie wlecze :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: i coraz ciężej!!!

no mnie chyba też zaczyna hehe:-D

Mi się czas dłużył od 30 Kwietnia do 8 maja
normalnie jak by to wieki trwało to czekanie kiedy ten dzień szczęśliwy nadejdzie

bo juz zaczyna sie odliczanie może dlatego hehe:-)

gratuluję Kochaniutka moja:-):-):-):-)

Dziękuje kochanie,bardzo bardzo ;-):-) Do juterka Pati,jesteśmy umówione.

Ciężaróweczki,

No to jesteście już bliziutko :-) Napięcie rośnie hihi
aż nabrałam ochoty na kompot z czereśni :-) bede musiala sie zadowolić kupnym ...
Jutro do lekarza. Jestem ciekawa co pani dr powie.

No ja najdalej rozwiązania ale juz też czuje to napięcie hihi:-)
Kompot z czereśni boże ja to zwariowałam na jego pkt w ciązy w tesco wykupowałam wszystkie możliwe i dostępne.

A u lekarza Agnes dowiesz sie na pewno samych dobrych rzeczy:tak:

Dobranoc MAMUSIE :-):oo::oo::-)

reklama
hey, hey! ładnie słoneczko nas wita... a mnie dodatkowo sarny za oknem!!!
AGNES za każdym razem jak Cie czytam, to już bym chciala miec dzidziusia poza sobą:happy::happy: powodzenia dzis u lekarza!

hihi, co Wy z tymi czereśniami? może i ja spróbuje?? :-D:-D

ogólnie to ja chyba przygotowywuje sie do porodu... doświadczone mamusie - skurcze przepowiadające bolą?? bo oprócz tych braxtona jakiegos tam, którego mam bardzo czesto; wystepują u mine jeszcze skurcze bolesne, na całym brzuchu i w podbrzuszu... ponadto momentami brzuch boli jak na okres... dopiero jak sobie dowale tabletek to wszystko sie po jakimś czasie uspokaja...

ok, ja dzis sie lenie, miałam jechac na tego paciorkowca, ale przez te skurcze uzgodniłam z mezem, ze pojade w poniedziałek - wtedy i tak mam wezwanie na rozprawe jako świadek, czyli i tak musze sie ruszyc z domu...

miłego dnia i dobrych humorów życze!!!

Women dłużyło mi się od 30 Kwietnia do 8 maja dlatego ze ja miałam wyliczony termin z om a tu masz moja córeczka sobie czekała na prababci imieniny

RENIFERKU niestety ale bule przepowiadające bolą jak cholera
ja jak takie miałam to godzinę szłam z Geant do domu a normalnie idę w 15 minut
w pewnej chwili to już myślałam że rodzę.Le jakoś doszłam do domy łyknęłam no spe i wszystko wróciło do normy nic mnie już nie bolało.

Dzien dobry
My z Pati juz po zakupach,pysznej kawie.:-)Kupiłyśmy tyle ładnych ciuszków dla naszych pociech :-):-)
Ja zaraz biorę sie za obiadek...
Ale jeszcze trochę poszperam po allegro hihih

:-D:tak:Renifer,

Ja nie mialam tych skurczy przepowiadajacych, no może jeden, a te do porodu to mnie bolało jak na okres :-) życzę Ci lekkich bóli hihi

U nas u lekarza jak zwykle nic się nie wyjaśniło, bo ta dr też musi zobaczyć wynik usg a tu niestety nie ma jak w Bizielu, że przechodzi sie do gabinetu ze sprzetem tylko trzeba sie zarejestrować na usg :baffled: no więc za tydzień mamy to usg i wtedy do niej już tylko z wynikiem :shocked2: i ona zadecyduje co to wg niej jest. bo ten twor moze zniknac a moze zwłóknieć i wtedy albo usunać albo co innego ... nie jest to niebezpieczne ale i tak trzeba kontrolować. z reszta porównała mojego synusia do swojego wnuczka, ktory urodzil sie 20 dni wczesniej i stwierdziła, ze tamten wcale nie jest wiekszy :-D bo moj niuniek żarłoczny jest i tłuściutki taki ;-)musze sfotografować jego rączkę to same zobaczycie :tak: z tym, że jej wnuczek cierpi na prawdziwe paskudne kolki, a nie tak jak moj na paskudne wzdecia, to pewnie wiecej sily musi wkladac w płacz i krzyczenie, bidulek :baffled: że też to paskudztwo czepia sie takich malenstw.

Dziewczynki,

fajnie jest kupować ciuszki, nieprawdaż ? Ja ostatnio na ryneczku byłam i kupilam pare rzeczy na straganie i dorwałam czapeczkę, która w Akpolu jest o 2 zł droższa niż tam ... a niby tak tanio :-)

ide sie zdrzemnac, bo maly wreszcie zasnal ...

buziaczki

Renifer, jak ja miałam takie bóle, jak opisujesz w 34 tygodniu właśnie, to moja ginka zapisała mi No-spę, żeby poród za szybko się nie rozpoczął. Kazała mi łykać do końca 37 tygodnia.

Moje dziecię w ogóle nie chce siedzieć w łóżeczku, cały dzień siedzi na podłodze i bawi się, albo stoi przy łóżku. Ravczkuje już sprawnie, ale nie szaleje po całym mieszkaniu, woli siedzieć w naszym pokoju lub jeszcze bardziej stać. A ja się co chwilę potykam o jakieś zabawki :baffled:

hej wieczorkiem.
Ja też byłam dzisiaj na małych zakupach bo to już myślę jedne z moich ostatnich ;-).
Jutro jadę do lekarza zobaczymy co ciekawego się dowiem, wizytę mam na 17:10 jak wrócę to napiszę co i jak.
Idę mleczko dla Majki szykować bo bajka zaraz się kończy,
Do później

reklama
Byłam dzisiaj w Szkole Rodzenia w Szubinie. Oddział robi bardzo dobre wrażenie, spokój, cisza. Tylko ta pogadanka o porodzie mnie przeraziła. Jak ja się boję porodu!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry