• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Rybcia,

Dzieki za rade, bo wlasnei nei bylam pewna jak szybko to co zjem jest dostępne w mleku :) U gina ok, ładne szycie, zagoiło się, oglądałam swoją macice na usg :-) i pomyslec, ze tam znajdował sie Igi ze swoim 3210 jak to lekarz powiedział ;-) teraz tylko kwestia antykoncepcji co musze przemyslec jeszcze ...

ide spac bo padam z nog, w koncu w nocy spalam tylko 4 h i jeszcze te przezycia na szczepieniu... ale przynajmniej jak wracalismy do domu to na chwile maz mnei wypuscil do H & M i kupiłam sobie fajna wygodna pidżamkę ze snoopy'm i body takie rozpinane w dwupaku dla malego, no i fajne spodnie dresowe, do ktorych brakuje krotkiego topu ale to najpierw musze miec plaski brzuch ... :happy2::eek: powinnam zaczac cwiczyc ale mi sie nie chce ... niech maly wyssa z mlekiem moj tluszczyk :-)

Arabella,

No prosze, ladnie taka 4, ja sama jestem czwartym dzieckiem, ale tylu to bym nie chciala, chociaz musze nieskromnie przyznac, ze to czwarte to najlepsze i najbardziej udane buhaha :tak:;-):-D:rofl2:

reklama
Hej nocą.
Byłam dzisiaj u gin i trochę mi ulżyło bo przy badaniu lekarz stwierdził że powinnam dać radę urodzić naturalnie bo mimo dużych wymiarów dzidzi główka mieści się w miednicy a mimo że jestem szczupła to właśnie miednicę mam normalnych rozmiarów, ale na razie nie mam się szykować bo nic nie wskazuje że będę rodzić w najbliższym tygodniu :sick:, szkoda bo już mi trochę ciężko, przytyłam 20 kg ( 4 więcej niż z Majką ), ale jak to lekarz stwierdził "jeśli będę stosować ludowe metody wywołania" to in już na to nie ma wpływu :-D:-D.

RENIFERKU wiesz co mi powiedział lekarz i to ginek. że jak sobie raz w tygodniu chlapnę pół piwka to lepiej będą mi nereczki pracować a bąblowi nic nie będzie.
To raz się skusiłam i chlapnęłam sobie mojego Redds'a jabłkowego pół szklaneczki i nic mi i niuni nie było po nim
Ja też o tym słyszałam i czytałam.

Dzisiaj nad miastem latał taki balon Allegro a moja Majka myślała że to Franio i Benio latają ale się naśmiałam a ona była taka zafascynowana tym że :rofl2::rofl2:.
Dobranoc

hey!! ja dziś nie moge spac!!!
AGNES super ze u gina wszystko dobrze!!!

mi sie marzy trójka dzieci ale mysle ze po pierwszym porodzie zmienie zdanie na dwójke:laugh2::laugh2::laugh2:
ANIU ja juz mam 18,5 kg na plusie i o dziwo w ostatnim trymestrze przytylam najmniej, bo 3 kg!!! nic z tego nie rozumiem, moze to dlatego ze słodycze odstawiłam!! ;)))

nie wiem co mam robic w domu o tej porze, by nie obudzic meza!

Witam was dziewczynki z rana
Aniu ja tyle samo przytyłam z Dominiką.
Oj wiem jak Ci jest ciężko,ja na samym końcu to już nie miałam ochoty wychodzić z domu bo się szybko męczyłam
Aniu też widziałam ten balon latał wprost nad moim domem he he
Ale córeczka fajnie sobie pomyślała ze to Misie koala
RENIFERKU Ty tak po nocach nie wstawaj bo jeszcze dzidzia się przyzwyczai i tęż będzie Ci się w nocy o tych godzinach budzić.
Ty też już sporo przybrałaś na wadze.A jeszcze trochę czasu do porodu masz

Aja dziś wcześniej wstałam bo musze się wybrać do Urzędu Pracy.
Jak ja nie lubię tam do nich jechać

bry!

u mnie zrzucanie wagi ciągle trwa, jeszcze tylko jeden rozmiar. Wczoraj na zakupach mialam ochotę kupić sobie nową bieliznę ;-) ale to raczej musze odlozyc, bo z tym biustem karmiacej i pupą wciaz wieksza sie nie oplaca. dlaczego to tak wolno idzie ?! :no::wściekła/y::zawstydzona/y::-(:szok:

to chyba ta pochmurna aura sprawia. że mam takie mysli :tak:

idę do mojej marudki małej, nie podoba mu się w łóżeczku :cool2:

reklama
Renifer, ja w ciąży też miałam taki okres, że nie mogłam spać, chodziłam bardzo późno spać a wstawałam skoro świt (5-7 miesiąc). A potem to już mi się odmieniło i byłam stale senna, ostatni miesiąc nie wysypiałam się, bo budził mnie co chwilę bolący krzyż :baffled:

Agnes, ja też z piwkiem lub małym słabiutkim drinkiem robię tak jak Rybcia pisze. Czasem piję tuż po karmieniu, a najczęściej czekam, aż Oli zaśnie na noc, wtedy robi sobie dłuższą przerwę (choć ostatnio nie zawsze niestety :-().

A co do czwartego dziecka to Oli jest moim czwartym dzieckiem, tyle, że chowa się jak jedynaczka, bo rodzeństwo już prawie dorosłe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry