• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agnes to miałąś fajnie z rodzeństwem bo jak gdzieś chcieli wyjść to musieli Ciebie zabrać.A Ty przy okazji nie siedziałaś z rodzinką w domciu bo korzystałaś z wyjść rodzeństwa.

Ja jestem z kolei 3 ale moje rodzeństwo nie jest ode mnie dużo starsze brat o 5,5 roku starszy siostra niecały rok jeden dzień nam brakuje.
He he zawsze się śmiałam że przez jeden dzień mam tyle samo lat co moja siostra.

A moja córa dziś zasnęła na huśtawce jak nigdy,ja robiłam pyszne naleśniki a ona się huśtała i naglę patrze moje dziecię śpi.
Huśtawkę mam zamocowaną w wejściu do kuchni więc jak coś robie to Dominika się buja.

Renifer nie martw się
ja przytyłam ponad 20 kg (nawet nie wiem ile) a teraz mi zostało z tego najwyżej 2 ponad.

Dzieciaczki to małe wampirki, a karmienie to najlepsza dieta :)
Ignacy ma już prawie 6 miesiecy i jest cuuudowny

Dobry wieczór:tak:
Ja wpadłam sie tylko przywitać a zaraz powiedzieć Dobranoc,jestem dość zabiegana od dwóch dni wiec nie mam nawet czasu aby nadrobic co tam u Was kochane,moze jutro mi sie uda.

soppana witaj na forum,miło Cie poznać.:-)

Dobranoc Mamuśki :biggrin2:

Dobrej nocki,

Wypiłam za was reddsika hihi

lece do sypialni, tam spią moi męzczyzni ;-) jeden pochrapuje a drugi uzalezniony od mojego cyca obudzi sie za kilka godzin :-) hmm, chociaz pewna czesc opisu pasuje do obu ;-):tak::cool2:

pa

dzień dobry!!!

ja też nie moge sie doczekac kiedy za Was wypije piwko!!! jestem juz po śniadanku - kiełbaska z cebulką - jem ostatnio rzeczy, o których bede mogła zapomniec po porodzie :-p:-pod rana mam lenia, bo dzień ponury... wczoraj byłam na zakupkach z meżem w Auchanie :tak::tak::tak: ale fajnie było! i sam wszystko wnióśł do mieszkania!!

a dnia życze miłego!!

:-) dzień dobry,witamy w ten szary dzień. Piszę MY bo moja mała przylepka nie pozwala mi odejść ani na moment. Siedzi obok na leżaczku. Własnie wróciliśmy z warzywno-owocowych zakupków,musimy zrobic zapasy na zimę. Dziś próbujemy banana a poza tym jabłuszko i marchewkę i zupke z brokułem::-) Ignasiowi apetyt dopisuje
Pozdrawiam sedecznie i życzę miłego dnia

A dzień dobry !

faktycznie lekka szarówka, ale co tam... pospałoby się, ale teraz to już niemożliwe :-( ja też powoli wybieram się na małe zakupy, mały stęka przez sen w tle ... kurcze, co on za dźwięki wydaje hehe
ja dzisiaj mam zamiar pojechać do Auchan, do tego sklepu dużego z butami, chcę sobie sprawić jakieś ładniutkie na obcasiku, co będę miała na chrzciny, mam nadzieję, że wrócę przez ten miesiąc do swojego rozmiaru, bo co potem zrobię z za dużym ciuchem ... a chciałabym sobie sprawić jakiś elegancki komplet ;-)

dobra, bo się chyba obudził, pewnie ma bombę w pampku :tak:

reklama
Witam w ten pochmurny szary i smutny dzień
Dziś byłam na pogrzebie straszny widok jak rodzice muszą pochować swoje dzieci.
Dominika była w tym czasie u swojego ojca chrzestnego,była bardzo grzeczna nie płakała i nie marudziła.Cały czas tylko z chrzestnym siedziała i się z nim bawiła.
A poza tym nie wiem co dziś mam robić w domciu posprzątane mam obiadek juz zjedzony.Pogoda nie dopisuje na to aby wyjść na spacerek.
Chyba się położymy z Dominiką i będziemy spać.
Miłego popołudnia życze wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry