Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Witam nową koleżankę na BB. Soppana, Twój synuś jest niewiele młodszy od mojej Oliwki, jakieś półtorej miesiąca.
Rybcia, ja też wlewam białego Silana do płukania
A piorę zazwyczaj w Persilu, tym normalnym, bo Oli nie jest uczulona na żaden proszek, a normalny lepiej dopiera niż Sensitive. A ostatnio przerzuciłam się na płyn do prania Persil.
A co do proszku Omo to jest to bardzo dobry proszek
Ja niedawno kupowałam paczkę Pampersów, ale nie zauważyłam, żeby ładniej pachniały. Może kupiłam jeszcze ze starych zapasów? Czy te zapachowe są jakoś inaczej oznaczone na paczce
Ania, mi się nie sprawdziło to przewidywanie, wychodziło, że ma być synuś, a jest córka
Moja mała ostatnio lata i tylko patrzy, gdzie wsadzić swoje wszędobylskie paluszki. Od jakiegoś czasu wspina mi się na stolik RTV a dziś wykumała, że fajnie jest włożyć sobie rączkę w szczelinę na kasetę w video
Poniżej wklejam 3 filmiki z Oli jak już sobie ładnie radzi:
YouTube - Oli wdrapuje się na stolik RTV
YouTube - Oli zciąga chusteczkę ze stołu
YouTube - Pierwsze kroki Oliwki wzdłuż łóżka
Rybcia, ja też wlewam białego Silana do płukania
A piorę zazwyczaj w Persilu, tym normalnym, bo Oli nie jest uczulona na żaden proszek, a normalny lepiej dopiera niż Sensitive. A ostatnio przerzuciłam się na płyn do prania Persil. A co do proszku Omo to jest to bardzo dobry proszek

Ja niedawno kupowałam paczkę Pampersów, ale nie zauważyłam, żeby ładniej pachniały. Może kupiłam jeszcze ze starych zapasów? Czy te zapachowe są jakoś inaczej oznaczone na paczce

Ania, mi się nie sprawdziło to przewidywanie, wychodziło, że ma być synuś, a jest córka

Moja mała ostatnio lata i tylko patrzy, gdzie wsadzić swoje wszędobylskie paluszki. Od jakiegoś czasu wspina mi się na stolik RTV a dziś wykumała, że fajnie jest włożyć sobie rączkę w szczelinę na kasetę w video

Poniżej wklejam 3 filmiki z Oli jak już sobie ładnie radzi:
YouTube - Oli wdrapuje się na stolik RTV
YouTube - Oli zciąga chusteczkę ze stołu
YouTube - Pierwsze kroki Oliwki wzdłuż łóżka
, a filmiki zaraz będę oglądać.