• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to ja nie będę oryginalna i :
Witam w też szary i pochmurny dzień.
My już dzisiaj zaliczyliśmy Reala, w ostatnim miesiącu to jesteśmy w nim co 2 lub 3 dni ale właśnie zdałam sobie sprawę że ja to po porodzie długo marketu nie zobaczę bo z takim maluszkiem nie będę się pchała w te wirusy i zarazki a to akurat będzie ten okres :crazy:.
soppana witaj fajniutki ten Twój Ignaś

Dzisiaj mam jeszcze w planach pranko i prasowanko.
Mężulko pojechał dokończyć robotę a ja czekam na moich rodziców bo mają przyjechać na kawusię.
Rety czasem żałuję że mam otwartą kuchnię bo muszę zmywać na bieżąco :angry:, tak to bym drzwi zamknęła i nie ma bałaganu :tak:.
No to idę zmywać , do później

reklama
ania ja wczoraj byłam w Realu na zakupach.
Kończyły się nam pieluszki i chusteczki nawilżone kaszki i mleko.
Więc trzeba było odwiedzić Reala
Teraz fajne pampersy zrobili bo są nasączone jakimś olejkiem i super pachną.bynajmniej tego smrodku nie czuć jak dziecko zrobi siusiu czy kupkę .

No właśnie widziałam, to chyba jakaś nowość ale nie kupowała bo na razie mam spory zapas :tak:, ja zainwestowałam w proszek Persil, bo też tanio wychodził .
Podam wam adres stronki, zobaczcie czy wam się sprawdzi płeć dzidziusia
Komu Ch

Dzięki za pomoc :zawstydzona/y:
Mi z Majką się się zgadza ale z drugim wychodzi że mam mieć córkę a podobno w brzuchu synek :tak:.
A wiem że OMO jest w rewelacyjnej promocji tylko ja nie znam tego proszku a z drugiej strony potrzebowałam delikatny a Persil jest sensitive.

Ania,

to u Ciebie innego rozwiazania nei widzę jak zmywarka, wtedy naczynia mozesz tam od razu chować... ja sobie kiedyś obiecałam, że bede miec i kiedys calkiem przypadkowo nadarzyla sie okazja w sklepie i po prostu kupilam, to bylo na 3mce przed slubem, jak jeszcze wynajmowalismy mieszkanie wiec stala chwile w kuchni bo tam nie bylo gdzie podlaczyc... a teraz to zyc bez niej nie mogę :-) jedyny blad jaki zrobilam to ze kupilam 45 a nie 60 bo wydawalo mi sie ze na dwoje to starczy, ale wtedy trzeba kombinowac zeby garnki sie zmiescily ;-)

dobra, zmykam bo jeszcze chcialam chate ogarnac, bo spodziewam sie gosci jutro.

slodkich snow

reklama
ania ja już dłuższy czas używam OMO i jest super.
Mojej Dominiki ciuszki tez w nim piorę i nic jej nie jest nie ma uczulenia,
Ale ja do każdego prania wlewam płyn do płukania tkanin silan biały

miłego wieczorku życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry