• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Prawdziwym bydgoszczaninem jest mój synek Ignacy, my tu tylko mieszkamy.
Szukam innym fajowych Mam, by wspólnie spacerować i plotkowac o naszych dzieciaczkach

reklama
blank.gif

WITAJ SOPPANA!!! ja niestety przez jakiś czas nie moge sobie pozwolić na spacerki, bo mi monstrualne ciało na to nie pozwala :cool::cool: ale w przyszłości bardzo chętnie!!! opowiedz nam coś o sobie! ;-);-)

RENIFERKU jak mi szybko zbędne kilo schodziło
Trudno mi powiedzieć bo np 4 tygodnie po porodzie wchodziłam w swoje ciuchy co nosiłam przed ciążą.
A teraz to i tak mam kilka kilo za dużo,ale nie przejmuje się nimi mi z nimi jest tak dobrze jestem wysoka i tego nie widać.
Tuż po porodzie ważyłam jakieś 76kg a teraz zaledwie mam 70kg
A przed ciążą zawsze ważyłam do 64kg
więc wynik widać że mam z 6 kg więcej.:-D:-D:-D
Witam nowa mamusie na naszym Bydgoskim forum

Ide zrobić naleśniki z Twarogiem i polewą z pysznej śmieteny waniliowej

reklama
Hej ,

Soppanna,

tylko nie mów,że mieszkasz koło Reala ?! :-):happy: ( to taki żarcik, bo kiedyś dziewczyny pisały o swoich dzielnicach i wyszło, na to, że wszystkie mieszkaja na tym obszarze )

Bo ja tu jedyna biedna w Fordonie, wiec mi by było ciezko na spacerek do centrum jechac 30 min autobusem :) ale może kiedyś ... ;-)

Kasiad,

a jak relacje starszego rodzenstwa z Oli ? Ja rowniez mam o wiele starsze rodzenstwo i moja siostrunia bedac nastolatką musiala mnie zabierac np na noc do kolezanki, jako warunek wyjscia ... stad rodzice tej kolezanki byli ciocia i wujkiem bo to czesto sie zdarzało :-) moj najstarszy brat jest o 15 lat starszy ode mnie, potem siostra a potem moj drugi brat juz tylko 6 :-) i ten wlasnie bał sie chodzić do piwnicy i brał małą siostrę ze sobą a potem mówil, ze to niby ja sie bałam :laugh2: a potem ta siostra juz jako uczennica podstawowki przepisywała jego prace z polskiego jak chodził do technikum, a to wszystko dla tego, ze robił dużo błedow ortograficznych a ja jakoś nie ... :happy::cool2: trochę to zabawne wszystko, zwłaszcza, ze teraz moja siostra ma teraz 18letniego syna i 15letnia córkę :tak:

Ja też dzisiaj po karmieniu wieczornym wypiję sobię redsika, to juz postanowione :-) wypije toast za nas wszystkie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry