• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ANIU powodzenia u gina, czekamy na ralacje!!!
ARABELLA ja wiem,ze jak mi zle pojdzie z pierwszym porodem w bydgoszczy, to drugiego dzidziolka rodze w szubinie!!!

buziaki na dobranoc!!!

reklama
ANIU powodzenia u gina, czekamy na ralacje!!!
ARABELLA ja wiem,ze jak mi zle pojdzie z pierwszym porodem w bydgoszczy, to drugiego dzidziolka rodze w szubinie!!!

buziaki na dobranoc!!!

Renifer,

Ja tez bedac w ciazy planowalam juz drugie :-) ale narazie te plany troszke poszly na bok ... najpierw odchować obecnego a potem pochodzic po sklepach, kosmetyczkach, imprezach, pic alkohol ( nie to zebym byla uzalezniona ;-)) i robic tysiace innych rzeczy, od ktorych jestem odcięta obecnie :-) i tak bedzie mijac kilka lat i wtedy pomyslę ... oczywiscie w miedzy czasie bede dobra mamusia Igorka :-D wiecie jaka mam ochotę wypic colę ?! niesamowitą ... a rzadko piję takie swinstwa, bo nie dosyc ze tuczy to zeby psuje ... no ale karmiac nie mozna pic gazowanych... kurde, znowu mnie ochota naszła ... wrrrr :baffled::confused::shocked2::happy:

AGNES synuś sliczny!!!! będa laski szalały!!! kup dobry parasol, zeby je od niego odganiac! :-D:-D:-D

a apropo drugiego dziecka, to jeszcze nie planuje, wiem tylko ze jak natne sie na szpital miejski to raczej tam po raz drugi nie bede rodzic... :crazy::crazy: mi tez juz sie marzy drineczek, czy piweczko i to bardzo... chociaz nigdy nie spożywałam alkoholu w większych ilościach, to w te upały bardzo cierpiałam ze nie moge sobie zimnej wareczki strong wypic... ponadto my czesto z mezem mamy imprezki i wszyscy pili, a ja?????????????? kurde, karmi tylko!!! które w niczym piwa nie przypomina... oj, kobiety ciężko mają... juz nie moge sie doczekac... wymyśliłam nawet sobie ze jak bede karmic, to sciagne do lodówki mleka na dwa karmienia do przodu i wypije browarka!!! w ten sposób dziecko bedzie miało moje mleko nie skazone piwskiem ;) hehe, takie niecne plany a tu dzidzi jeszcze nie ma :-D:-D

RENIFERKU wiesz co mi powiedział lekarz i to ginek. że jak sobie raz w tygodniu chlapnę pół piwka to lepiej będą mi nereczki pracować a bąblowi nic nie będzie.
To raz się skusiłam i chlapnęłam sobie mojego Redds'a jabłkowego pół szklaneczki i nic mi i niuni nie było po nim

RENIFERKU wiesz co mi powiedział lekarz i to ginek. że jak sobie raz w tygodniu chlapnę pół piwka to lepiej będą mi nereczki pracować a bąblowi nic nie będzie.
To raz się skusiłam i chlapnęłam sobie mojego Redds'a jabłkowego pół szklaneczki i nic mi i niuni nie było po nim

Hmm, Rybcia to brzmi sympatycznie :-D może też pół reddsika chlapnę hehe
Igorek dziękuje za komplementy ;-) Waży w pampku 5300 i pani dr byla nim oczarowana i stwierdzila, że jednej dzidzi przed nim moglby nawet co nie co oddac, bo podobno malenstwo przez 2 tyg nic nie przybrało :-( aaa, no i rzuciła, ze te jego wzdecia mogą byc spowodowane obżarstwem, wyobrażacie sobie ?! :rofl2::-p chyba lepiej go będzie ubierać niż żywić hihi

Jestesmy juz po szczepieniu, co stwierdzam bylo strasznym przezyciem bo sama mialam placz na koncu nosa :-( najpierw dostal w plynie to na rotawirusa, a ze byl glodny to nie bylo strachu, ze uleje hehe no ale potem juz byly dwa zastrzyki w oba udka i tu juz plakal bidulek... jak wyszlismy to dostal cyca w przychodni i zaraz zasnal ...

ja juz sie szykuje bo wreszcie zalicze kontrolę u lekarza dzisiaj ...

buziaki

No no Agnes sporo już mały przystojniaczek waży
A co do piwka to lepiej pić tuż po nakarmieniu bąbla bo za 3h do następnego posiłku już prawie nie ma alkoholu w pokarmie.Lub wieczorkiem bo wtedy dziecko w nocy dłużej śpi i tak samo w pokarmie juz nie ma alkoholu.A jasne jest to ze nie będzie się pić jakiś wysoko procentowych alkoholi.Jakieś małe lajcikowe piwko nie zaszkodzi.

Napisz nam później jak tam po wizycie u gina.

reklama
Renifer, mnie tam podobało się w Dwójce i teraz też zamierzam tam rodzić chociaż w tygodniu, w którym wypada mi termin, mój gin i położna mają urlop!!! Ten Szubin to tak awaryjnie - gdybym nie zdążyła dojechać do Bydgoszczy;-)
A ja zawsze chciałam czworo dzieci. Niestety, obawiam się, że w trzecie już się mąż nie da wkręcić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry