• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzień dobry kochane
A wiec zrobie tak jak mówicie będe brała tylko wtedy kiedy brzuch mi sie postawi albo zacznie boleć nie bede faszerować dzidzi tabsami.
A ja musze sie pochwalić dzis wskoczyłam w ósme okienko hehehe :-D

Women to nieźle jak to juz 8okienku u Ciebie jest.Jeszcze trochę i będzie 9i później tylko czekać na poród
RENIFER u Ciebie też już ładnie jak za 1,5 tygodnia 9 miesiąc się zacznie

A ja dziś byłam z Dominiką na szczepieniu i mogę powiedzieć ze mam dzielną dziewczynkę w domu bo nic nie płakała nawet nie pisnęła i sporego mam już klopsa do noszenia 10600g nieźle nie

reklama
Ciężaróweczki,

No to jesteście już bliziutko :-) Napięcie rośnie hihi

Ja dzisiaj wykorzystałam piękną pogodę i poszłam na spacer z małym, wybraliśmy się na ryneczek kupić warzywka i owoce. Zrobiłam rodzince kolejny prezent na zimowe wieczory i zrobiłam 4 słoiczki malin do budyniu. z racji niewielkiej ilosci beda na specjalne okazje. ;-) jedna paczke zamroziłam i jeszcze to samo zrobię z koperkiem :tak: sama jestem w szoku jaka ze mnie gosposia się robi, no a to widać mam po mamuśce, która mnie przyzwyczaiła do domowej roboty kompotów, które sie pilo calą zimę... aż nabrałam ochoty na kompot z czereśni :-) bede musiala sie zadowolić kupnym ...

Jutro do lekarza. Jestem ciekawa co pani dr powie. Teraz mam chwile wolnego bo maz wrocil i przewija małego. Niech sie nim troszke zajmie, bo ja padam z nog. A ten moj synek to sobie lubi lezec z cycem w buzi. Zastanawiam sie czy mu to przejdzie :baffled:

Ide szykowac kapiel, moze zaraz padnie a jak nie to ja zaraz padnę ... :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry