• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hoho! ANIU, to Ty już na ostatnich nogach!!! ja około 20 września odstawiam fenoterol i luteine ! ;) może uda mi sie byc wrześniówką :-D:-D

dziś nadal prasuje!!!

No czekam i czekam i tak mi się dłuży że :dry:, To razem będziemy po czyżkówku z wózkami pomykać :-D. A mogę spytać dlaczego bierzesz te leki?

ania więc trzymamy kciuki za łagodny szybki i bezbolesny poród
RENIFERKU Tobie też życzę szybkiego rozdwajania się po 20 września

A ja dodam że do samego porodu byłam ruchliwa wszędzie chodziłam,
nawet w niedziele dzień przed porodem byłam sama na zakupach w Geant,
bo Maciek szedł do pracy na po południe.
Ale tak jak by coś przeczuwał i co godzinę do mnie dzwonił i się pytał jak się czuje.

A nie dziękuję żeby nie zapeszyć.
Ja tak samo dzień przed porodem Majki poszłam na spacer bo przyjechała siostra i poszłyśmy zwiedzać całe osiedle, a tu w poniedziałek ni z gruszki ni z pietruszki o 6 rano skurcze, a o 14:25 Majka w moich ramionach :tak::-D

ja po wizycie
w sumie nic sie nie dowiedziałam poza tym ze znowu lekarz przepisał mi nospe forte 3x1 kurcze bo niby za twardy mam brzuch sama nie wiem czy warto sie faszerowac tymi tabletkami

Ja też miałam zapisaną nospe forte 3x1 bo miałam taki twardy brzuch, stwierdziłam że to trochę za dużo i przez pierwsze 3 dni brałam rano i wieczorem potem kilka razy na wieczór i przestałam, brałam jak mnie zaczynało boleć, na wizycie powiedziałam lekarzowi że tak sobie zmieniła a on powiedział że skoro nie bolało to dobrze że tyle nie brałam.

reklama
Women to dobrze że z Jordankiem wszystko Ok i że Ty też się dobrze czujesz
dziś jest właśnie taka pogoda aby tylko leżeć w wyrku

ania ja miałam pierwsze skurcze o 4:30 a o 9:20 byłam na porodówce a o 12:50 tuliłam Dominikę w ramionach.
Ale w szpitalu byłam tuż po północy bo zadzwoniłam na pogotowie że chyba w dzień mi odchodził czy sączyły się wody.A i dodam że ja już byłam po terminie a moja niunia aż taka wielka nie była bo miała 3000g 53cm

ANIU ja mieszkałam na Wyrzyskiej, teraz mieszkam w Kruszynie ;))) a tabletki biorę na podtrzymanie - luteinę - by szyjka sie nie skracała, fenoterol - na zatrzymanie skurczy macicy... biorę je już ze dwa miesiace i mam ich dość!!!

ania ja miałam pierwsze skurcze o 4:30 a o 9:20 byłam na porodówce a o 12:50 tuliłam Dominikę w ramionach.
Ale w szpitalu byłam tuż po północy bo zadzwoniłam na pogotowie że chyba w dzień mi odchodził czy sączyły się wody.A i dodam że ja już byłam po terminie a moja niunia aż taka wielka nie była bo miała 3000g 53cm

No to też szybko i sprawnie poszło. To faktycznie Dominiczka to kruszynka była :tak:. Majka 3350g 56 cm, ale 10 dni przed terminem.

ANIU ja mieszkałam na Wyrzyskiej, teraz mieszkam w Kruszynie ;))) a tabletki biorę na podtrzymanie - luteinę - by szyjka sie nie skracała, fenoterol - na zatrzymanie skurczy macicy... biorę je już ze dwa miesiace i mam ich dość!!!
Uuu, to nie zazdroszczę że musisz się faszerować ale jak mus to mus dobrze że to już końcówka :tak:
A to ja źle przeczytałam :zawstydzona/y: szkoda już myślałam że będę miała do kogo na żywo gębę otworzyć bo ja tu tak na dobra sprawę nie mam nikogo :zawstydzona/y::-(

Ja też miałam zapisaną nospe forte 3x1 bo miałam taki twardy brzuch, stwierdziłam że to trochę za dużo i przez pierwsze 3 dni brałam rano i wieczorem potem kilka razy na wieczór i przestałam, brałam jak mnie zaczynało boleć, na wizycie powiedziałam lekarzowi że tak sobie zmieniła a on powiedział że skoro nie bolało to dobrze że tyle nie brałam.

To mówisz Aniu zeby łykac wtedy kiedy brzuch boli,bo na poprzedniej wizycie przepisal mi tak samo zjadłam 2 opakowania,czesto wymiotowalam po tych tabletkach bo sa niepowlekane i teraz sie zastanawiam czy brac czy nie?
Wiem ze napewno szkodzą dzidzi,tak jak kazde tabletki!:sorry2::shocked2:

Women ja też brałam no-spe pierw 3 razy dziennie a później już brałam ją jak tylko mi brzuch się stawiał i bolał.
Wiec myślę że Ty też możesz już brać jak Cię tylko brzuch boli
Tak ania szybko i sprawnie mi poszło aż sama się dziwiłam że tak sprawnie mi poszło.A jak już urodziłam Dominikę to sie pytałam położnej czy mnie cięła,położna sama nie wiedziała i jak spojrzała odpowiedziała że nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry