ania138
miłość w trzech wymiarach
hoho! ANIU, to Ty już na ostatnich nogach!!! ja około 20 września odstawiam fenoterol i luteine !może uda mi sie byc wrześniówką
dziś nadal prasuje!!!
No czekam i czekam i tak mi się dłuży że
, To razem będziemy po czyżkówku z wózkami pomykać
. A mogę spytać dlaczego bierzesz te leki?ania więc trzymamy kciuki za łagodny szybki i bezbolesny poród
RENIFERKU Tobie też życzę szybkiego rozdwajania się po 20 września
A ja dodam że do samego porodu byłam ruchliwa wszędzie chodziłam,
nawet w niedziele dzień przed porodem byłam sama na zakupach w Geant,
bo Maciek szedł do pracy na po południe.
Ale tak jak by coś przeczuwał i co godzinę do mnie dzwonił i się pytał jak się czuje.
A nie dziękuję żeby nie zapeszyć.
Ja tak samo dzień przed porodem Majki poszłam na spacer bo przyjechała siostra i poszłyśmy zwiedzać całe osiedle, a tu w poniedziałek ni z gruszki ni z pietruszki o 6 rano skurcze, a o 14:25 Majka w moich ramionach

ja po wizycie
w sumie nic sie nie dowiedziałam poza tym ze znowu lekarz przepisał mi nospe forte 3x1 kurcze bo niby za twardy mam brzuch sama nie wiem czy warto sie faszerowac tymi tabletkami
Ja też miałam zapisaną nospe forte 3x1 bo miałam taki twardy brzuch, stwierdziłam że to trochę za dużo i przez pierwsze 3 dni brałam rano i wieczorem potem kilka razy na wieczór i przestałam, brałam jak mnie zaczynało boleć, na wizycie powiedziałam lekarzowi że tak sobie zmieniła a on powiedział że skoro nie bolało to dobrze że tyle nie brałam.
szkoda już myślałam że będę miała do kogo na żywo gębę otworzyć bo ja tu tak na dobra sprawę nie mam nikogo