RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
AGNES to sobie w kulki lecą, a ja sie tak ucieszyłam
jakbym w totka wygrała...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
AGNES ja mam x-3 i na moje bardzo sie nadaje na polne drogi - pod tym katem go wzielismy... ma duże, nie-skętne kola... nam w smyku polecali bartatine jedo ale mnie jakos nie przekonała...
a ja w akpolu narobiłam tyle zakupów ze dostałam karte stałego klienta 10% rabatu... hehe, śmiałam sie, ale naprawde karta moze sie przydac, jak hurtowo bedzemy pieluchy kupowac... ubranka też mają tam fajne!
ANIA 138 ja też czaje sie teraz na tą sale VIP...o szubinie myslałam bardzo długo, bo podobno tam jest psychiczny wypasik i skaczą koło rodzącej jak trzeba, ale moja prowadzaca ciąze lekarka jest z dwójki, wiec zdecydowałam sie nie cudowac i nie zmieniac szpitali...
miłego dnia mamuśki!!!
Jesli chodzi o pieluchy i Akpol to musze Cie rozczarowac, ale u nich znizki nie obejmuja pieluch i sloiczkowych przysmakow ... tak wiec nie do konca to dla nas promocja. Ja tez mam kartę :-)

Agnes
Nie martw sie tym zszyciem,bedzie dobrze napewno.
Igorek widze ze rośnie jak na drożdzach,ciesze sie ze zdrowiutki jest.
A takich promocji od synka zycze jak najczęsciej
Co do Szubina to tez słyszałam ze jest tak rewelacyjnie,wspaniała opieka wszyscy sobie chwalą,czysto i bez problemów.Ale czy zdążyłabym dojechać hehe,nie chciałabym urodzić po drodze w samochodzie hehe
Ania
Miło mi Cie poznać bo chyba nie miałyśmy okazji sie tu wcześnie spotkać.
Piekne zdjęcie w avarciku to Twoje?
Renifer
To poszalałas w akpolu widze hehe,czekamy na foto twojego x-landera
pozdrawiam wszystkie mamcie ja uciekam do pracy,papa

Hejka, co do macro to ja robiłam tam zakupy jakieś trzy lata temu dla Majki jak była malutka i wtedy się opłacało nie była to kolosalna różnica ale zawsze, a po jakimś pół roku ogłupieli i tak podnieśli ceny że mleko ( Bebiko) wychodziło najdrożej w porównaniu z wszystkimi hipermarketami, tak samo pieluchy, kaszki i herbatki. Teraz nie wiem bo dawno tam nie byłam.A co myslicie o makro?Któraś próbowała robić tam zakupy dla maluchów?
, chusteczki Pampers sensitiv w Akpolu, wkładki laktacyjne w Rossmanie
, oszaleć można jak bym tak miała jeździć po całym mieście i to bym i tak przepłaciła 
.
to dobrze wiedzieć.Czyli makro odpada,przypuszczałam ze oszaleli tam z cenami.