• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hm
Moj też wyjeżdza co prawda tylko na weekend, ale my też sobie skoczymy na wycieczkę, moze do Krakowa, odwiedzić stare smieci:tak: tylko masakryczny dojazd jest pociagiem!!!! tylko 1 bezp. i to ponad 8h jedzie!!!!!!
ale Ignaś wprawiony w pociągach:-) już w brzuszku dużo podróżował

Ewelinko isoppanaprzepraszam że pomyliłam waszych synków he he gapa zemnie
aniu a juz myślałam że tulisz Dawidka w ramionach
soppana ja z moją Dominiką jechałam 10h pociągiem i ładnie to zniosła,ale ja jechałam z nią w nocy bo miałam najlepsze połączenie z Bydgoszczy do Szklarskiej Poręby.

wow, ale z was mamuski podrozniczki :-) pociąg na pewno lepszy niż autobus, z tym że autobus ma lepsze połaczenie ;-)w moim rodzinnym miescie tory rozebrali jeszcze jak byłam dzieckiem, wiec jestem skazana na autobus, ale to kiedys raczej, bo sama bym sie nie porwala na taka podroz :-) jedynie z dzieckiem na rekach ale to chyba by wyszlo na to samo co dzwiganie wozka hehe

dzisiaj bylismy wymienic kolnierz i ma juz szerszy, zobaczymy co pani rehabilitantka powie w poniedzialek, dobrze, ze Igi ma przerwe od tych zabiegow :sorry2:

idziemy sie zdrzemnac

Lisiaka znam właśnie z oddziału, i chcę sie do niego teraz na prowadzenie ciąży zgłosić :)
Mój poprzedni prowadzący trochę zbyt daleko od nas mieszka i wolę miec kogoś z Fordonu.

W końcu pogoda się poprawiła, mam nadzieję, że jutro i w niedzielę też będzie ładnie.

ASIOCZKU to gratulacje!!!! jeszce pare dni temu pytałam sie i nie byłaś w ciąży!!! super ze tak szybko sie udało!!!

apropo Lisiaka to nie znam ale słyszałam ze jest dobry, nawet moja gina bedac teraz 3 tygodnie na urlopie dała mi do niego komóre - i miałam dzwonic jak sie by coś działo...

gratulujemy przyszłej mamusi:-)

Nas czeka podróż w moje rodzinne strony na święta, bezposrednio to by było 14h pociągiem, ale zrobimy sobie postój i nocleg w krakowie, odwiedzimy znajomych i smoka;-)
Ignaś jeździł już pociągiem, do prababci (5h) za pierwszym razem spał całą drogę ( miał 2mce ) a ostatnio to grzecznie siedział i trochę spał. Wiem że tylu godzin w aucie by nie wytrzymał, bo dla niego droga z centrum na osową to juz za dużo

reklama
Witam!

Agnes tak mnie naszła myśl po twoim poście i połączyłam to z malucha wysypką......podobno niektóre kosmetyki mogą się do mleka przedostawać.....a już takie na celulit i ujędrniacze to mają "magiczne" substancje i może na coś takiego to reakcja ???

Tak mi się nasunęło.

hmm, ja myslalam, ze to raczej jakbym biust smarowala czyms nieprzeznaczonym dla kobiet karmiacych... z tym ze to chyba w czasie sie nie pokrywa, ale odstawie i sprawdzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry