• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam!

Agnes tak mnie naszła myśl po twoim poście i połączyłam to z malucha wysypką......podobno niektóre kosmetyki mogą się do mleka przedostawać.....a już takie na celulit i ujędrniacze to mają "magiczne" substancje i może na coś takiego to reakcja ???

Tak mi się nasunęło.

reklama
HEY, ja sie melduje i ide dom ogarnąć bo dzis cały dzień mam gości...

ANIU trzymam mocno kciuki by maleństwo samo chciało wyjsc!!!
AGNES jak ja pomysle o moim cellulicie, o ciuchach sprzed ciazy... ryczec sie chce ze taka gruba jestem! stukneło mi dzis 20 kg na plusie :no::no::no::no:

buziaki i miłego dnia

to prwada może byc z tymi balsamami, bo jak byłam u dermatologa, to mi mówiła że tak samo w ciaży mogą przenikać tak pewna minimalna część substancji przenika do krwiobiegu mamy i do mleka. Ja walkę z rostępami zaczne dopiero jak skończe karmić a i będzie to od razu atak u kosmetyczki:-) fuj fuj
RYbcia to ja mam Ignasia:-) Ewelina ma Piotrusia:-)
A w sprawie aptek to powiem wam ,że im więcej promocji na leki bez recepty tym droższe są inne rzeczy. Ja tu w centrum mam wybór i znalazłam taką gdzie jest taniej.
Na moje anty.. jest prawie 4 zł różnicy niż w innych

Agnes ja nie mogłam się doczekać ąz Ignac zacznie siedziec w wanience a teraz to musimy go kapać w dwójkę bo potrafi wychlapać połowe wody:-D

Hej Dziewczynki my już na nogach od 6:30 bo musiałyśmy się zabrać z tatusiem, musiałam pobrać krew bo jeden wyniki został w poprzedniej przychodni.
Oczywiście w sprawie brzucha cisza i spokój.

Faktycznie coś w tym musi być że nie można stosować wszystkich kosmetyków bo przecież są specjalne serie dla ciężarnych ( więc może karmiących też to dotyczy ).

:szok: ciekawe co sie dzieję mi też adres nie wszedł, a mało tego to co dalej napisałam nie pokazało się :wściekła/y:

Napisałam że przykro mi ale nie znam tego lekarza :no:

reklama
Ewelina to dobrze jak Ignaś ma już lepszą skórkę po kąpieli

Dzień dobry dziewuszki,

Soppana Rybcia wymieniła nam chłopaków he he:-),

Przede mną pracowity dzień, bo muszę spakować męża i maluszka. Mąż wyjeżdża słuzbowo na tydzień, a my w tym czasie, by nie siedzieć w miescie jedziemy do babci (mojej mamy) na wieś.
no i muszę zabrać Zygmusia, bo sam tydzień czasu nie wytrzyma.

Także mogę nie zaglądać za często, ................ hmm choć tam internet jest, to może laptopika zabiorę, co by kontrolować sytuację.

Aniu biedna jesteś, jak cie położą w szpitalu, wiem cos na ten temat. Pamietam te snujace się dziewczyny po korytarzu i wracajace z kolejnej kroplówki bez rezultatu.
Dawidku rusz się i oszczędź tego mamusi:-).

Ja też śpię krótko, bo moja głodzilla budzi się regularnie co dwie godziny, chyba ma zagarek w ...już nie powiem gdzie.

Miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry