• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
za balneum dałam dzisiaj 24 zł ,

A czy po kąpieli w balneum jeszcze oliwkować?
No to ładnie przepłaciłam w tej aptece, prawie 10 zł :wściekła/y: my po balneum oliwkowalismy i tak i bylo ok, musisz spróbować bo twoje malenstwo moze nie potrzebowac albo potrzebowac :tak: nigdy nie wiadomo

hmm, a z ta kaszka to kurcze zaczynam sie martwic, w sumie nie jem duzo nabiału i dlatego pewnie mi zeby szwankują :wściekła/y:szkliwo pożal się Boże, jesli sie okaze ze to to, no to od razu przejdziemy na odzywki, w kazdym razie pediatra jak to widziala, to powiedziala, ze to moze byc objaw alergii ale nie podala na co :wściekła/y:tzn nie wspomniala, ze na bialko mleka krowiego. zobaczymy na wizycie przed szczepieniem nastepnym.

reklama
no własnie, ciekawe czy Bydgoszczy przybył nowy mieszkaniec ? :-D

a ja nakryłam mojego Igorka w przełomowym momencie,gdy zamiast piąstki zaczął ssać kciuk hihi mam nadzieję, że się ululał sam ;-)

dzisiaj znowu sama kąpałam młodego, mąż nieobecny był, ale poradziliśmy sobie :-)

Agnes to sama przyjemność kąpać swojego maluszka samemu.
Moja koleżanka jak urodziła to ja chodziłam jej córkę kąpać bo ona się bała ha ha
A już miała synka 18m_go

Wykapałam maluszka w balneum i troszkęnaoliwkowałam, ale kupiłam innąoliwkę Bambino. Skóra wyglądała głaciutko. Zobaczymy.

A Ania nie zagląda:-).

Spokojnej nocy dla Nich(bo może są już we dwójkę) i dla Was oczywiście też:-D.

Witam wieczorkiem
Czyżby ania138 od lekarza nie wróciła do domciu tylko wysłał ja do szpitala
Aniuuuuuuuuu czekamy na jakieś wieści od Ciebie

Jestem , jestem.
Lekarz wywalił oczy :szok: i nie mógł uwierzyć że mnie widzi ( przynajmniej dowiedziałam się że ja już dobry tydzień mam rozwarcie :szok: ).
Umówiliśmy się na niedzielę na 9 30 i dostanę kroplówkę ale jak nie pomoże to do domu mnie nie puszczą tylko będę leżeć już do porodu :baffled:, no chyba że do niedzieli ten mały leniuszek się ruszy sam, czego sobie z całego serca życzę :tak::-D.

A ceny w aptekach to też dla mnie czarna magia, jak brałam antykoncepcyjne kiedyś to też tylko w jednej aptece, właśnie na Szwederowi były najtańsze i to była różnica około 8 zł, a Materna najtaniej wychodzi koło szpit. Jurasza, a tu na Grunwaldzkiej jest też tania apteka Alba III.
Dobrej nocki kobietki

Rybcia,

a pewnie, że przyjemność :-) jedyny problem to siła bo póki sam nie siedzi to trzeba go trzymać :tak: trzeba przypakować :-D

ja juz po prysznicu, nabalsamowana wszystkim co możliwe,co ujędrnia,zwalcza celulit, nawilża i cholera wie co jeszcze :happy:

słodkich snów wszystkim paniom i dzieciątkom

reklama
Agnes Kochaniutka pokąpiesz maluszka to szybko wprawy dostaniesz i nie będziesz musiała przy pakować.
Moje dziecię śpi a ja jakoś ostatnio choruje na bezsenność siedzę po nocach przy kompie a rano nie mogę się obudzić.
Ale jak tylko Dominika się obudzi i powie słodko mama do ucha to się budzę z uśmiechem na twarzy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry