• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wielkie gratulacji dla ani138!

Ja też powoli zaczynam odliczanie. Syndrm wicia gniazda nasilił się u mnie ostatnio i tym sposobem mam już prawie wszystko wyprane, wyprasowane i przygotowane. Zaczynam się stresować!

Renifer, Ty na pewno będziesz pierwsza!

AgnesBest, kiedy moge podrzucić pranie? Moja pralka jest ostatnio porządnie eksploatowana, pierze po 5 razy na dzień i już ledwo zipie.

Wielkie gratuacje dla Ani :happy:

Która następna :confused::-D

U nas nieciekawie, Oli ma swój pierwszy w życiu katar. Leci jej woda z nocha, na szczęście gorączki nie ma. W nocy był ryk, ale dostała Ibum i zasnęła.

hey, dziś ostatni dzień biorę fenoterol :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, jutro ide do giny podejrzec maluszka:tak::tak:, mam nadzieje ze juz jest wystarczająco duży...

AGNES super masz pralke!!! ja bym chciała miec taką co by prała i prasowała od razu...

miłego dnia kobietki!!!

kasiad dużo zdrówka dla Oliwi
RENIFERKU no to teraz na prawdę trzymamy kciuki za Ciebie i Mikołajka
powodzenia jutro na wizycie u lekarza.
A my dziś z Dominiką jak nigdy nie śpimy już od 8:30
bo my to takie dwa śpiochy co potrafią spać do 11

Miłego dnia kobitki wam życzymy z Dominiką

reklama
Kasiad Ignaś też ma katar- już 3 w życiu. Mało spał w nocy, więc ja też niewyspana
Ja dałam tylko kropelki nasivin na noc a potem wstawiłam miskę z wrzątkiem i solą do pokoju.
Rybcia my nie śpimy dziś o 5.15 :-( też bym sobie pospała
Mamuśki nie spieszcie się tak:-) z tymi dzieciaczkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry