• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
RENIFERKU oj nie małe miałam przeboje jednego dnia jak się obudziłam to Dominika przez 4godziny mi się nie ruszała to myślałam że osiwieje i Maćka budziłam z płaczem że niunia się nie rusza.Ale później jak już zaczęła się ruszać to kamień z serca spadł.
W sumie całą ciąże miałam spokojną na sam koniec to już miałam dość I chciałam jak najszybciej urodzić.Bo to oczekiwanie mnie już wykańczało.
A teraz to się ciesze że niunia jest i mam z kim się bawić i śmiać.

reklama
Hej dziewczyny...mam do was wielka prosbe...1 sierpnia przeprowadziłam sie do Bydgoszczy ze Szczecina i mam problem bo jeszcze w ciąży poszłam tutaj w Bydgoszczy tak w ciemno do ginekologa i to była kompletna pomyłka(wspomne tylko tyle że przez ta lekarke wylądowałam niepotrzebnie na patologii na obserwacji i do tego żle okresliła położenie dziecka):wściekła/y::no:..za tydz musze sie wybrac do ginekologa(juz bedzie 6 tyg po porodzie)..i jak byscie mogły mi polecic jakiegos dobrego lekarza:tak:chce pogadac o jakims zabezpieczeniu teraz po porodzie:-D:happy:...i wogóle sprawdzic jak sie zagoiły szwy...dzieki z góry(może byc prywatnie):biggrin2:

Natalia,

a w jakiej dzielnicy mieszkasz ? Może łatwiej będzie ci doradzić, zebyś przez pół miasta nie musiała jezdzic. Ja prywatnie chodziłam do dr Dobrzynskiego, ma gabinet blisko centrum. Bylam zadowolona.

Witaj Natalia21
Tak jak napisała AgnesBest lepiej będzie nam doradzić Tobie jak będziemy wiedzieć na jakim osiedlu mieszkasz.
Ja np moją ciąże prowadziłam u pani dr.Kujawy i byłam z niej zadowolona teraz też w sumie jestem z niej zadowolona.Ona przyjmuje w przychodni na Nakielski
Dobrym lekarzem w Bydgoszczy jest Dr.Wasilewski przyjmuje na Osowej Górze

hey, byłam u giny...z wizyty jestem zadowolona i nie jestem.... jestem szczesliwa bo mały nie okazał sie az tak bardzo duży - 3,2 kg i o dziwo (zaledwie tydzień temu odstawiłam luteine) mam już 2 cm rozwarcia i szyjki zero - nie wiem skąd sie wzieło... wszystko by było dobrze gdybym juz rodziła, bo łożysko niestety ma już 3 stopień starzenia i wapnieje... ponadto dzidzius ma ułożenie tylnie - tzn leży swoim brzuszkiem do mojego brzuszka i jeśli sie nie obróci to grożą szczypce lub próżnociąg... już bym chyba cesarke wolała...
w piątek ide na ktg, w końcu sie doczekałam... mam wziąść torbe do szpitala przy okazji:con fused:
aha! jak zapytałam lekarki w przeciągu ilu urodze - dała mi max 10 dni... zobaczymy!!!!

RENIFERKU no to super jak z Mikołajkiem wszystko ok szkoda ze jest inaczej obrócony ale może się jeszcze obróci we właściwym kierunku.
No i w sumie dużo aż tak nie waży.
Lecz ja Ci powiem że jak na 36 prawie na 37t ciąży to spory facet z niego.
Moja Dominika 8 dni po terminie się urodziła i ważyła całe 3000g przy 53cm
Trzymam za Ciebie i Mikołajka kciuki za bardzo lekki poród bez kleszczy i próżnociągu

mieszkam na Błoniu...na Potockiego...jak możecie to jakis numer telefonu..dzieki z góry:tak::-)

Natalia21 to mogę Ci podać namiary na moją panią Ginekolog jest bardzo miła i przyjemna.Można nawet z nią pożartować :-D:-D:-D:-D

A więc nazywa się Alicja Kujawa przyjmuje w przychodni "Wilczak" na ul.Nakielskiej 47tel do rejestracji 52-373-46-61
ta pani dr.Kujawa też przyjmuje prywatnie to nr.do niej na komórkę 691393698

RYBCIA mi szacowali Mikołaja wiekszego, ale łożysko już nie dostarcza mu tyle, w rezultacie czego mały nie rośnie już tak szybko - tak mi powiedziała lakarka...

NATALIA witaj!!

ide spac;)

reklama
Tak RENIFERKU to wszystko zależy tylko od łożyska w jakim stopniu jest a u Ciebie jest już w III st.więc Mikołajek będzie teraz mniej już przybierał na wadze
Miłej nocki wszystkim życzę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry