Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

potem jeden dzień na patologii i z rana mi wywołali(pekniecie pecherza) 6 godzin i Piotruś był z nami
obyś ty miała szybciej dzidzie przy sobie, najlepiej to w terminie nie?
bo Ignacy ostatni tydzień punkt 5.15 domaga się mleczka ( nie cyca!!!) Wieczorem o 20 dostaje 180ml mleka z kleikiem, potem w nocy memla sobie czasem cyca i o 5.15 otwiera oczka i w krzyk. Szkodac że nie ma takiego gotowego mleczka bo wtedy by zasnął a tak zanim ja zrobie ( chwała mikrofali ) to się rozbudza i fika (mostki robi:-)). Za to potem zasypia ok 6 i śpimy tak do 7.30, więc nawet nie wiem kiedy Meżu wychodzi. Hehehe żegnamy się i 6:-)
Oli ważyła 3830g (była zresztą moim najmniejszym dzieckiem) i wyszła bez problemu i bez nacinania krocza. Trochę większy kłopot miałam z Patrykiem (ważył 4570g przy długości 64 cm!!!), też go rodziłam siłami natury, ale przy nim to już powinni mi zrobić cesarkę, bo się chłopak trochę poddusił.
ale z tego akurat sie ciesze