• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ANIU witaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze, że już jesteście w domku!!! czekamy na fotki Dawidka!

nadal cały czas trzymam kciuki by choróbstwa sobie od Was poszły!!!
KASIAD dobrze ze nastąpiła poprawa!
EWELINA jak sprawuje sie bambino?? jak oilatum mi sie skończy to chce własnie stosowac bambino...

po ktg w porządku... maly miał pulsik 140-150 czyli bardzo ładny... niestety pojechalismy rano, gdy byłam zrelaksowana, odespana i skurczy mialam naprawde niewiele... chciałam jechac wieczorem ale mój misiu robi dzis wypłaty swoim pracownikom i niestety nie mógł mnie zawieźć (a sama juz sie troche boje jeździć)... kolejną wizytę mam w srode - tym razem u mojej ginki...

Hej kobitki
Chwile nas nie było.Byłam u siostry w Fordonie.
kasiad szkoda ze skończyło się antybiotykiem u Oliwi mam nadzieję że już jest lepiej po tym Augmentinie moja Dominika też go miała i szybko się po nim lepiej czuła.
Women witaj Kochaniutka no trochę czasu Cię nie było na BB
Widzę że nawet imię dla Synka się zmieniło.
aniu super jak już jesteście w domciu.
Pochwal się swoim synusiem,jesteś bardzo Ciekawa jaki nam się przystojniak urodził.

A wszystkim chorym dzieciom i rodzicom życzę dużo zdrówka.
U nas jest już super Dominika nie ma katarku
A i muszę się pochwalić Dominice wyszedł już 14 ząb
Więc teraz czekamy na dolne trójki i na jakiś czas spokój z szukaniem ząbków.

dZI EŃ dOBRY
Re niferku,

Skóra po Bambino jest gładka, ale sama oliwka jest lepka i intensywnie pachnie, ale wchłania się szybko, no i trzeba umyc ręce - dokładnie, bo się po prostu lepią.

oDEzzw ę się późvni ej bo z Pi0otruś pomagaq mi pisa c ui widac, co z tego wychodfzi

Hej dziewczynki. U nas chorowanie nadal, ale już dużo lepiej.

Aniu, witaj z Dawidkiem!!! Jeszcze raz ogromne gratulacje!!! Czekamy na zdjęcia synka :tak:

Renifer, mi oliwka bambino nie za bardzo odpowiadała, taka jakaś lepka była i zapach rzeczywiście jak dla mnie zbyt intensywny, za to bardzo sobie chwalę Nivejkę.

Agnes, wyobraź sobie, że miałam podoby sen tylko ja miałam koszmarnie zarośnięte nogi :-D

Co do nawilżacza to nie pomogę, bo ja w moim mieszkaniu w ogóle nie mam potrzeby używać kaloryferów, bo jest takie ciepłe, a dodatkowo mam ogromne akwarium, które daje aż za dużo wilgoci.

Zobaczcie jakie mam pomocne dziecko, zauważyła, że roletka na oknie się przekrzywiła i pośpieszyła z pomocą, żeby ją poprawić ;-)
YouTube - Poprawię mamusi rolety

KASIAD jestem pod ogromnym wrażeniem, moja siora ma roczną córeczkę a dopiero zaczeła sie podnosic, a Oli już ładnie sie przemieszcza!!! wow!! nie mówiąc już o poprawianiu rolet!

witam
My dziś spędziliśmy z Ignasiem cudowny dzień tylko we dwoje:-)
Na spacerze nie byliśmy bo wiało, za to leżeliśmy na podłodze ( na materacu ) i ja nadrabiałam zaległośći w dzierganiu a Ignac próbował raczkować, na razie tak śmiesznie się odpycha rękami do tyłu, ale widać postępy:-) już trzyma sztywno nogi i próbuje dreptać.
Jak się cieszę że jestem z nim i mogę odkrywać coraz to nowe umiejętności
dobranoc
idę dziergać (szalik!!!):-D

Witam wieczorkiem
soppana to super jak spędziliście cudowny dzień we dwoje.
No i brawo dla odważnego Ignasia że próbuje już raczkować.
Widać ze jest silny jak na pół roczku
he he może mojej córeczce też wydziergasz szalik do czapeczki.Bo mamy czapeczkę robioną na drutach a na szalik już nie było sił i chęci.

reklama
Dobry wieczorek.
U mnie przemiał gości :wściekła/y:, myślałam że dadzą odetchnąć mi do końca tygodnia ale nie :no:. Ale spokojnie zobaczymy jak za jakieś pół roku ja się zacznę ludzią zwalać na głowę z dwójką małych diabełków :-D;-).
A pogoda beznadziejna :wściekła/y:, nawet nie ma co nosa wyściubiać bo wieje i co chwilę pada, może jurto będzie lepiej i pójdziemy na malutki pierwszy spacerek.

KASIAD jestem pod wrażeniem, ale Oliwka sobie radzi WOW!

A to nasza czwórka: ( ja tak bokiem bo coś mnie użarło pod okiem i wyglądam jak bym miała śliwę :dull:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry