• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ewelina, spójrz na suwaczek Renifer, to będziesz wiedziała na kiedy ma termin :tak:

Witaj Madziara, ale Cię długo nie było! oczywiscie wielkie gratulacje!!!
Co do Biziela to chyba Madziara jakoś niefortunnie trafiłaś. Ja tak samo jak Ewelina, nie mam żadnych uwag jesli chodzi o opiekę położniczą jak i opiekę nad noworodkiem :no: Oczywiście dziecko jest po opieką matki a pielęgniarki tylko służą pomocą, ale to jak najbardziej jest pozytywne uważam. A jak miałam potrzebę to zawsze panie się zjawiły. No i dzięki paniom z poradni laktacyjnej w szpitalu karmię Oliwkę piersią, bo na początku miałam straszne z tym kłopoty.

Renifer, jeszcze trochę i będziesz tuliła swojego synka w ramionach :tak: Ta końcówka jest bardzo uciążliwa pod względem i fizycznym i psychicznym, ale co tam, wytrzymasz :tak:

hey...
EWELINA ja chodze na ktg, bo mi tak lekarka każe... byłam dziś drugi raz... mam chodzić w poniedziałki i czwartki...
a sumie to od kiedy sie chodzi na ktg?
czy są wskazania to nie wiem - jakies 3 miesiace temu mikołajek miał arytmie takze ja jestem szczesliwa ze słysze jego równomierne serduszko...

ide spac, dobranoc!!!

Madziara,

No to najlepszego na nowej "podłodze" życia hihi no i synka też rzecz jasna ;-)
ja rodziłam miesiac wczesniej w Bizielu i az tak zle nie było ... nie musiałam mieć wszystkiego swojego ... ale to prawda, że malenstwem sie trzeba tam zajmowac od samego poczatku , a pielegniarki sluza pomoca po wezwaniu... oczywiscie za szybko to nie przychodzą :baffled: moze trafilas na jakas gorszą zmianę ...

zazdroszcze urzadzania mieszkanka... sam Bog tylko wie jak ja to kocham robić ... :-) chwilowo nie mam wiele do zrobienia ... ale czekam na mebelki do łazienki bo trzeba te graty wszystkie pochować hihi :tak: całe tony balsamów i innych kobiecie niezbednych kosmetykow :laugh2::-D

kupilam synusiowi dzisiaj sliczna koszule bo u nas szykuja sie imprezy ... w sobote tescia urodziny a w ndz mojej mamy :tak: to musi jakos facet wygladac no nie ?

slodkich snow ...

Renifer,

a moze to stanie sie tej nocy ?! :tak::-p

Oby nie zachorował. mojemu bratu to sie ostatnio przytrafiło ... ledwie posłuchał lekarza, zeby na oddział pojechać, bo już był niezle odwodniony. no ale juz po wszystkim i jest dobrze :)

my bylismy dzisiaj w przychodni, bo mały czesciej pokasłuje, poszlam bo my przeciez nie jestesmy okazami zdrowia. osluchowo czysciutko, ale dostal wapno i syrop prawoslazowy no i dalej bierzemy cebion :)

My na szczęście juz wychodzimy na prostą z chorobą, jutro ostatni dzień antybiotyk

Mam do Was pytanie: czy wiecie może gdzie w Bydgoszczy i czy w ogóle można kupić wózek-parasolkę Jane Energy?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry