ania138
miłość w trzech wymiarach
Dobry wieczór.
soppana ale mi przykro z powodu lotów, ja to bym nie potrafiła się z moim rozstać. A na Ignasia to nie mogę się napatrzeć on ma takie śliczne duże oczka
Agnes super że imprezka sie udała, widać mały nie lubi pozować do zdjęć ;-), trzeba będzie zrobić poprawiny
.
A nasz dzień też minął bardzo przyjemnie, Majka wybawiła sie z kuzynką i naoglądała Elmo, Dawidek i się wyspał i trochę z nami "posiedział". A całą drogę powrotną spędził przy cycolku
.
Majka zdrzemnęła się w samochodzie, położyłam ją około 21 spać, wypiła mleko i soczek, po godzinie Mariusz wszedł do pokoju a ona bawiła się misiami
, ale on się przestraszył 
, a Majka mu wytłumaczyła że jak zamyka oczy to one się otwierają.
Dobranoc
soppana ale mi przykro z powodu lotów, ja to bym nie potrafiła się z moim rozstać. A na Ignasia to nie mogę się napatrzeć on ma takie śliczne duże oczka

Agnes super że imprezka sie udała, widać mały nie lubi pozować do zdjęć ;-), trzeba będzie zrobić poprawiny
.A nasz dzień też minął bardzo przyjemnie, Majka wybawiła sie z kuzynką i naoglądała Elmo, Dawidek i się wyspał i trochę z nami "posiedział". A całą drogę powrotną spędził przy cycolku

. Majka zdrzemnęła się w samochodzie, położyłam ją około 21 spać, wypiła mleko i soczek, po godzinie Mariusz wszedł do pokoju a ona bawiła się misiami
, ale on się przestraszył 
, a Majka mu wytłumaczyła że jak zamyka oczy to one się otwierają.Dobranoc