• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
:tak:Renifer,

No to widze, ze nie spanikowalas po odejsciu wod i zdazylas sie jeszcze zalogowac i nam powiedziec. Trzymamy kciuki z Igorem za was oboje. Wreszcie sie doczekalas :)

Arabella,

Ciebie to też spotka za chwilę :-)

Kasiad,
Oprocz maty dostalismy drewniane krzeselko ze stoliczkiem, ktore najpierw sluzy do karmienia a potem juz do siedzenia bo sie je rozklada -> schodzi sie do parteru ;-), mata jest wypasiona bo dwufunkcyjna - dla starszego i mlodszego, ze swiatelkami i pozytywką :tak: , elektroniczną nianię - jak mlody pojdzie na swoje ;-)to bede go slyszala hehe lancuszek z Bozią i wygrawerowanymi inicjalami, srebrną Bozię do postawienia plus gotówka ;-), nastepna Bozię do powieszenia, tez chyba srebrna, nie pamietam jak to sie nazywa, taka niewielka, tak zeby nad lozeczkiem powiesic, czasami ludzie maja takie w samochodach ( ale samochodu nie dostal ):laugh2:, zestaw ubrankowy na chlodne dni :-)

Ciesze sie bardzo z tych pamiątek, bo na kazdej sie postarali goscie zamiescic dedykację :laugh2: wiec nigdy tego dnia nie zapomni, zwlaszcza ze przespal wszystko :laugh2::blink:

Soppana,

a gdzie sie przeprowadzasz ? nadal w centrum bedziesz ?

Rybcia,

Mocno Dominice doskwiera gardełko ? Biedactwo.
Mój mały smok śpi sobie, dzisiaj zostaje z tatusiem w domu pod wieczór a ja zaczynam drugą turę francuskiego, wiec bede 2 razy w tygodniu ich zostawiać i jezdzic az do centrum. Przedtem jezdzilam razem z Igorem, no ale byl w brzuszku, teraz to juz gorzej hehe ciekawe jak chlopaki beda sie spisywac hihi

a jutro czeka nas kontrola u dr Szymkuć :)

Agnes nic nie widać żeby Dominikę mocno gardełko bolało.Jest tak samo pogodną dziewczynką.Aż w szoku byłam jak mi doktórka powiedziała ze Domini mam mocno zaczerwienione gardełko.
A Twoi chłopaki na pewno dadzą rade.

Witajcie,

nie było mnie tylko dwa dni, a tu taaaaaaaaaaakie nowiny,

ale na początek muszę się Wam poskarżyć na mojego malucha, nadal nie mogę wcisnąć mu kaszki, a na dodatek wczoraj mnie pogryzł:no::szok:, do krwi, moje cycusie są obolałe, dzisiaj kupiłam nakładki silikonowe, ale nie wiem, czy będzie przez nie pił:zawstydzona/y:.

poza tym spędziłam miły weekend w rodzinnym domku u mamy, rodzeństwo przygotowało dla mnie niespodziankę:laugh2:, tort urodzinowy ze świeczkami, prezent, bukiet róż (w sobotę miałam urodziny, mąż również pamiętał;-) - dostałam takie róże, że nie mogłam unieść bukietu).

Rybcia - zdrówka dla Dominiki:laugh2:
Agnes - fajnie masz, że możesz wyjść gdzieś sama, nawet jeśli to są zajęcia francuskiego:cool2:,

a co do prezentów, to mój Piotruś dostał samą kasę, było tego sporo, ale nie wiedziałam, co mu kupić i wykupiliśmy mu polisę.
zawsze dostanie jakąś kasę i wszystko mu wpłacamy, kiedyś z tego skorzysta.
Ale prezenty tez byłyby fajne, ja zawsze kupuje prezenty, nigdy nie daje pieniedzy na prezent.

Soppana - ja mam ten sam problem z Piotrusiem, co ty. Nic nie mogę zrobić, wciąz domaga się, aby go bawić, albo się z nim bawić, lubi jak mu się podtrzymuje plecki, żeby mógł sobie siedzieć, bo sam jeszcze nie potrafi.

no i na koniec najlepsze:
CZEKAMY NA WAS RENIFERKU i MIKOŁAJKU:-D

Ewelina,

A co to za polisa, jesli mozna wiedziec ? Mi sie kojarzy z ubezpieczeniem ale to chyba jak konto oszczednosciowe, czy jak ?

A Piotrus nie chce sie podpierac o zadna poduchę ? Czy to koniecznie musza byc mamine ręce? Kurcze, zastanawiam sie jak to bedzie u mnie, ale jeszcze mam ze 3 mce hehe

Hej dziewczynki wieczorkiem
Mam wieści z Października o naszej RENIFERKU
urodziła jest juz z Mikołajkiem
"MIKOŁAJ URODZIŁ SIĘ O 16:51. WAGA 3,670KG, WZROST 57CM.
BYŁO CIĘŻKO JAK CHOLERA, ALE WARTO."
RENIFERKU WIELKIE GRATULACJE
W końcu i Ty się doczekałaś swojego syneczka.Niech wam się synuś zdrowo chowa.

reklama
Reniferku i nareszcie przyszedł długo wyczekiwany poród i przyjście Mikołajka na świat.Jestem bardzo szczęśliwa i gratuluję z całego serca.
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry