• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
RENIFER
MOJE GRATULACJE
DLA CIEBIE I MIKOŁAJKA

My z mężem też zastanawiam sie nad tymi ubezpieczeniami i wiem że na pewno Allianz ma takie cuda:tak:

Agnes super że z Igorkiem już lepiej :tak:

Soppana ja chrześniaczce kupiłam takie krzesełko i są zadowoleni :tak:, przynajmniej tak mówią ;-):-D, ale Majka miała podobne i faktycznie praktyczne.
Zaraz dam adres bo jak chcę wkleić to mi cały post znika :wściekła/y:

My mamy takie krzesełko:
KRZESEŁKO BabyOno - Paragon Gwarancja NOWE (252555970) - Aukcje internetowe Allegro
jestem bardzo zadowolona. Takiego ze stolikiem nie kupowałam, ponieważ w sklepie wydawało mi się nie za bardzo stabilne. Może trafiłam wtedy na taki egzemplarz, nie wiem. W każdym razie w tym naszym mogę tak obniżyć siedzisko, że Oliwka będzie mogła siedzieć w nim przy naszej ławie.

A! Zapomniałam Wam napisać, że decydowałam się w końcu na parasolkę - Jane Energy. Kupiłam ją w sklepie internetowym, znalazłam w ładnej promocji 449 zł (na Allegro i w innych sklepach internetowych są 100 zł droższe, a w ABC chcieli ode mnie za nią 670 zł :szok:). Zamówiłam przedwczoraj, do końca tygodnia powinni przysłać.
Wybrałam taki kolor:

dzien dobry
my juz od 4.30 obudzeni, tzn Ignac miał o 7 drzemke:confused: a ja nie mogłam juz zasnac:szok:
RENIFER witajcie z MIKOŁAJEM w domu
wklejam foty kotów jakby kto chciał:-)
pierwszy jest Pimpuś a potem Kaśka:);-):-)

soppana śliczne koty aż żal je oddawać komuś.
A my dziś spałyśmy do 9:25
Dziś ładnie słonko za oknem świeci.,a my z Dominiką nie możemy wyjść na spacerek bo Domini ma antybiotyk.
Miłego dnia życzymy wszystkim mamusią i dzieciom

czesc allegrowe mamuski,

co rusz widzę, że wklejacie link z produktem na allegor :-) nastała epoka matek-internautek hihi ja długo nie kupowałam, bo narazie nie potrzebuję nic ...

Soppana,

to sie nie wyspałas a ja musze powiedziec, ze jak zdarza sie taka sytuacja to jestem w stanie zasnac przy kazdej okazji ;-)

o 11 mamy rozmowe z 1 nianią :tak: trzymajcie kciuki :)

Rybcia,

ja tez tak slyszalam :tak:ze mozna na spacer

Renifer,
:tak:
jaki sliczny suwaczek, ze juz 8kg zgubiłas ;-)teraz juz bedzie spadać ... u mnie znow spadlo tyci ale stoi w miejscu waga

reklama
Wiem wiem kasiad Ages że można wyjść z dzieckiem na spacer
ale moja Dominika ma kaszel z krtani a na dworze jest chłodne powietrze.
Dlatego nie chce z nią wychodzić na spacerek.
Aby to gardełko jej się wyleczyło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry