Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zdazyłam poznac caly personel:-)
, nawału mlecznego jeszcze nie miałaś, ale nie martw się, bo za wcześnie, nawał pojawia się miedzy 4 a 6 dniem, także jest przed Tobą i uważaj wtedy na siebie. Ja dostałam nawał jeszcze w szpitalu, bo byłam po CC, pomogła mi położna, bo piersi miałam jak kamienie, nauczyła jak je masować i odciagać mleczko laktatorem.
, bo my sie jeszcze "nie znamy", ja też mam synka Piotrusia, tylko troszkę starszego.
,
, nawet nie potrafi pić z butelki, a smoczek lubi. Piotruś będzie miał niedługo 7 mies i już moje mleczko to za mało dla niego, a on nic nie chce:-(, jedynie zupki toleruje, no i deserek z jabłuszek.
A dlaczego twierdzisz, że twoje mleczko to za mało dla niegoA teraz mam pytanie do doświadczonych mamuś, jakie polecacie mleczko modyfikowane, bo juz próbowaliśmy Beblion, Bebiko,HiPP, nic mojemu maluchowi nie smakuje, nawet nie potrafi pić z butelki, a smoczek lubi. Piotruś będzie miał niedługo 7 mies i już moje mleczko to za mało dla niego, a on nic nie chce:-(, jedynie zupki toleruje, no i deserek z jabłuszek.

ja mialam takie mini kryzysy hihi
w przychodni była też dziewczynka starsza o jakies 2 tyg od Igora, a wygladala jakby byla mlodsza o 1,5 mca. Taka kruchutka, drobniutka dziewczyneczka ... jedne dzieci jedza i przekraczaja normy żywieniowe
a inne niby normalnie jedza a nie tyją, wlasnie ide dzisiaj do kolezanki, ktorej 10mczny synek jest dlugi i chudy
piszecie juz o posilkach poza mlekiem a ja narazie sie nie wdrażam w temat bo mamy jeszcze 3 mce zanim przystapimy do pierwszego 'normalnego' posilku 

ogólnie jakas słabosc we mnie dzis weszła wraz z tym nawalem mlecznym... głóka pobolewa... mały tez marudny... 

.

.

, mam krwiaka pod paznokciem
) a tam jakiś facet coś pisze, ubrałam się i idę z mokrą głową wkur** na maxa ( dzwonek w domu napier** ), a on do mnie że tu się guzik wdusił 

. Sam się kur** wdusił, dziewczyny zostawię waszej wyobraźni jak ja go opr, no mówię Wam
, po wszystkim życzyłam mu miłego dnia bo mi już zjebał i poszłam do domu zadzwonić do M jak ten dzwonek wyłączyć, a facet był w takim szoku że jeszcze przez chwilę stał przed bramą i patrzył.
, tj prawie całe Majka zrobiła bo ja Dawida karmiłam i tylko nadzorowałam, zdolna bestia, blender ma opanowany
, polecam, wyszły
że palce lizać.Ja też tak często mamtak pisze bez duzych literek i polskich bo jedna reke mam zajeta-- Ignas:-)
ania duzy synek jest![]()
, jedną ręką piszę a na drugiej Dawid 

jużjestem maszynka do mleka...ogólnie jakas słabosc we mnie dzis weszła wraz z tym nawalem mlecznym... głóka pobolewa... mały tez marudny...
AGMES dużego masz już mężczyzne!
bardzo sie ciesze ze moja mama przyjechała, gdyby nie ona to pewnie bym dzis nie zjadła nic... ojej....