• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
pierwsze zdjęcie mojej kruszynki:

0f27e75a11685882.jpg

Renifer, ale śliczny synuś!!!!
Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co przeżyłaś w czasie i po porodzie, ale jak się patrzy na takie cudo, to złe chwile odchodzą pewnie w zapomnienie.

Dziś byłyśmy z Arabellą i naszymi pannami w Realu. Wróciłam do domu skonana, nie wiem sama, czym się tak zmęczyłam.

A! I Oliwce obcięłam grzywkę, bo już wpadała jej do oczu.

Renifer cudo synek:-):tak: warto było tyle cierpieć?? prawda??
hehhe ma taką samą kołderkę w pszczółki jak ignaś kiedy był w szpitalu:-),
ech wróciły wspomnienia:-)te dobre oczywiście

Ewelina Ignaś jest na górnej granicy siatki, waży 9kg a ma 72cm ale na wygląd nie jest grubiutki:-)normalny jest, a ja słyszałam że do roku dziecko nie może byc za grube, bo potem jak zacznie chodzić to zgubi:confused: Ja daje małemu dużo owoców, chrupki kuk., mleko i kaszkę (pierś juz porzucił-- wczoraj:-(:-(:-()

Soppana,

to wychodzi, ze moj Igor to maly wielorybek skoro ma juz 7kg ? :) w każdym razie pediatra nic nie mówi na to :)

Renifer,

Ale ma śliczne futerko na główce synuś :))) a z tym niejedzeniem to faktycznie, gdyby nie pomoc to nie wiadomo czy mlode matki by mialy czas jesc :)))

Oliwka 2 tygodnie temu w przychodni była ważona i mierzona - ważyła 9400g i mierzyła 80 cm. Nie jest z niej jakiś straszny grubas, ale wałeczki ma, zwłaszcza na nogach.
Ale już zauważyłyśmy na lutówkach, że chłopcy jakoś mają mniejszą skłonność do wałeczków i przy takiej samej wadze jak dziewczynka, chłopak zawsze wygląda chudziej. Dziwne prawda :confused:

Kasiad coś w tym jest bo córa moje koleżanki jest od Ignaca starsza o 4 m-ce waży niewiele więcej od niego a wcale nie wygląda na chudzinkę, powiem nawet ze ma grubsze rączki niż Ignaś

Witam was Bydgoszczanki
RENIFERKU słodkiego masz synusia tylko go schrupać.
ania dużego masz juz chłopca w domciu.
A tego dziada co spisywał liczniki i dzwonek zablokował to dobrze ze go jeb****
Och ja ostatnio to mam same smutki.
Wczoraj moja babcia pojechała do szpitala karetką.
Bo dostała udaru mózgu
Och niech babcia szybko wraca nam do zdrowia.

reklama
Rybcia, jeszcze raz dla Twojej babci zdrówka. Miejmy nadzieję, że sobie poradzi z chorobą :-(

Śliczna pogoda, zaraz wyruszamy na spacer.

A tak wygląda Oli po wizycie u fryzjera ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry