• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej Reniferku,

Pamietam te trudne pierwsze chwile :-) nie dziwię Ci się, ale jak dziewczyny piszą to trzeba przetrwać. Ja się ciesze, ze te cholerne wzdęcia juz minely. Teraz czekam na ząbkowanie :-(:tak:może nie będzie tak źle :-) zobaczymy

a z tym oddychaniem to sie nie przejmuj, bo raczej Mikolaj nie nalezy do grupy ryzyka :) urodzil sie w terminie i z calkiem niezla wagą ;-)

u mnie własnie tata z synem siedza w sypialni i probuja zasnąc :-)

Reniferku widzę ze radzisz sobie coraz lepiej,mały Mikołajek zdrowy ciesze sie bardzo
Agnes tak patrze na suwaczek i malutki Igorek ma juz 2 misiące i 27 dni matko jak ten czas leci,pamietam jak być 3 tyg temu rodziła.A u mnie czas jak by stał w miejscu jak to jest kobiety heh?

Teraz czekam na ząbkowanie :-(:tak:może nie będzie tak źle :-) zobaczymy
Oli ma prawie 9 miesięcy a ja też ciągle czekam :crazy: Niedługo już zacznie wcinać chleb regularnie, a nie ma ani jednego zęba. Na szczęście bardzo dobrze radzi sobie dziąsłami, jak dostanie większy kawałek np ziemnniaka to go dokładnie rozmemła na miazgę jakby miała zęby :-D

WOMEN kochana, teraz to ja Ci bardzo kibicuję!!!
NATALIA hehe, a kiedy Ci to podglądanir dzidziusia mineło??? ja juz dzis w nocy bardziej wymiękłam ;))) i zerknełam tylko z 10 razy :-D:-D:-D:-D
AGNES rzeczywiście niedawno rodziłaś... leci czas, jutro juz nawet Mikołaj kończy tydzień...
SOPPANA staram sie małego jak najczesciej przystawiac, ale czasem sie tak drze, jakbym go ze skóry obdzierała... wtedy kapituluje i daje ściągniete mleko z butli...
KASIAD na pewno juz niedługo Oli bedzie miała zabki!!!

pozdrawiam Was kochane... ja ostatnio przed kompem tylko z laktatorem ;)))

Hej Bydgoszczanki
Ale dziś mamy ładną słoneczną pogodę
Aż szkoda siedzieć w domciu.
RENIFER ale u Ciebie waga leci
Mikołajek ma dopiero tydzień a Ty prawie połowe kg już nie masz.

Ja już bym chciała żeby Nikodem miał 9 miesięcy, bo te pierwsze pół roczku to ciągle jakieś obawy i problemy, a to kolki a to lęk żeby nie był chory bo zaraz szpital , a to nocki nieprzespane itp. A po pół roku to już jakoś z górki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry