Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi końcówka ciąży też się wlokła w nieskończoność. Jak się urodziła Oli czas znacznie przyśpieszył.A u mnie czas jak by stał w miejscu jak to jest kobiety heh?

Oli ma prawie 9 miesięcy a ja też ciągle czekamTeraz czekam na ząbkowanie :-tak:może nie będzie tak źle :-) zobaczymy
Niedługo już zacznie wcinać chleb regularnie, a nie ma ani jednego zęba. Na szczęście bardzo dobrze radzi sobie dziąsłami, jak dostanie większy kawałek np ziemnniaka to go dokładnie rozmemła na miazgę jakby miała zęby 

hehe, ja miałam lepiej nocki przespane w pierwszym półroczu Oliwki niż od siódmego miesiąca ...Ja już bym chciała żeby Nikodem miał 9 miesięcy, bo te pierwsze pół roczku to ciągle jakieś obawy i problemy (...) a to nocki nieprzespane itp. A po pół roku to już jakoś z górki.