• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Arabella gratulacje!!!
Renifer kupki jak najbardziej w porządku a co do ulewania to niestety niektóre dzieci tak maja. Trzeba pamiętać, żeby w łóżeczko pod główka było nieco wyżej. Z czasem to minie. A to że dziecko chce być ciągle przy piersi to normalne - około drugiego miesiąca to się zacznie normować, poza tym może traktować pierś jako smoczek i wtedy w ogóle by go nie puszczał.
Mój Nikus za to stracił głos - no w ogóle go nie słychać. Idę popołudniu do lekarza i zobaczymy co powie. Tak mi zal mojego maleństwa.

reklama
Dziewczyny!!!!!
rolleyes.gif

Pati urodziła o godz. 18.10 zdrowego i ślicznego Marcelka
Nie napisała wagi ani wzrostu ale na pewno jutro jak dojdzie do siebie to napisze.
Także kochane poszło jak z bata hihih
rofl.gif

no właśnie, coraz więcej nas ...
a my po dłuuugim oczekiwaniu dostaliśmy list z urzędu miasta, że becikowe nam przyznają ... bardzo długo trwało sformułowanie tego pisma, więc nie chcę nawet się zastanawiać jak długo będzie szedł przelew :cool::-(:szok::-D

młody mi usnął przed czasem ... kurde nie pośpię dzisiaj bo pewnie się obudzi po tych 7h ... ale odrobię jak chłopaki pojadę na rehabilitację :rofl2:

Pati Wielki Gratulacje
Niech się synuś zdrowo chowa.

A zauważyłyście dziewczyny ze dość dużo chłopców przyszło na świat na naszym Bydgoskim forum.Jak na razie to tylko jedna dziewczynka przyszła dziś na światod Arabelli
w sumie tona Bydgoskim BB przeważają chłopcy niż dziewczynki

Witam wszystkie mamy z Bydgoszczy:-). Ja jestem ze styczniówek, ale do was dopiero dziś zawitałam - tak mnie jakoś natchnęło po nocy.;-) Mam nadzieję wpadać tu częściej.

reklama
Witam nową mamę !!!

Gratulacje dla kolejnych rozdwojeńców :-) !!!

Rybcia - jak zakładał sie ten wątek to na forum były same dziewczynki. W zasadzie chyba tylko ja urodziłam synka :szok: Jednak równowaga musi byc i natura sama sobie to teraz wyrównuje :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry