Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tak tak to prawda, teraz przynajmniej Franczesko będzie miał kolegów...hehehWitam nową mamę !!!
Gratulacje dla kolejnych rozdwojeńców :-) !!!
Rybcia - jak zakładał sie ten wątek to na forum były same dziewczynki. W zasadzie chyba tylko ja urodziłam synkaJednak równowaga musi byc i natura sama sobie to teraz wyrównuje
.

w każdym razie, ja miałam obolałe brodawki przez jakieś 2 tyg zanim się przyzwyczaiły, no i tyle razy chciałam rzucać karmienie piersią na początku, że już chyba nie zliczę :-) na szczęście teraz to już luzik ;-)
położna doradzała osłonki silikonowe, ale nie korzystałam, poświęciłam się trochę:-) bo w sumie to tak jakby smoczek i nigdy nie wiadomo. 
mój miał podejrzenie zakażenia wewnątrz mac. ( bo było ponad 24 h bez wód ) i trzymali nas 5 dni, ale na noworodkach na parterze, tam było super, więc było wszystko pod kontrolą i puścili nas dopiero jak Ignac zaczął przybierać