Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Witajcie mamusie i maluszki, a szczególnie Reniferek i Mikołajek
My mieliśmy noc tradycyjną tzn, 4 pobudki na jedzonko i pobudka o 8.00.
wieczorna próba podania sztucznego mleczka skończyła się 0:1 dla Piotrusia, woli mamusiowe cycusie,
Rybcia zdrówka dla Dominiki
, szkoda spacerku, bo tak ładnie sie zapowiada, ale masz rację powietrze mimo wszystko jest chłodne,
Agnes dobrze, że Igorek ma się juz dobrze:-),powodzenia na przesłuchaniu niani,
Kasiad fajny wózio, a krzesełko podobne do mojego, a mamy probaby, kupione w AKPOLU za 235 zł, (przyznam się, że ja nie kupowałam jeszcze na allegro, nie mogę się przekonać)
Soppana - koty superowe, a jak się Ignaś do nich łasi, pewnie jest do nich przywiązany, może potem za nimi tęskinić:-(
miłego dnia,
My mieliśmy noc tradycyjną tzn, 4 pobudki na jedzonko i pobudka o 8.00.
wieczorna próba podania sztucznego mleczka skończyła się 0:1 dla Piotrusia, woli mamusiowe cycusie,
Rybcia zdrówka dla Dominiki
, szkoda spacerku, bo tak ładnie sie zapowiada, ale masz rację powietrze mimo wszystko jest chłodne,Agnes dobrze, że Igorek ma się juz dobrze:-),powodzenia na przesłuchaniu niani,
Kasiad fajny wózio, a krzesełko podobne do mojego, a mamy probaby, kupione w AKPOLU za 235 zł, (przyznam się, że ja nie kupowałam jeszcze na allegro, nie mogę się przekonać)
Soppana - koty superowe, a jak się Ignaś do nich łasi, pewnie jest do nich przywiązany, może potem za nimi tęskinić:-(
miłego dnia,
ale jest chyba za mały żeby pamiętać. a koty to się go boją jak ognia:-)
nawet sobie nie moge wyobrazic takiej sytuacji co musiałaś biedaczko czuc:-(najwazniejsze że jest ok
życze duzo pociechy z synka:-)
, bo coś namieszali. Ale za to jak już dotarłam to mi na miejscu pediatrę załatwili i nie będzie musiała przychodzić
), a ja przez chwilę myślałam że pokarmu nie mam