• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oli zawsze lubiła się ubierać, ale ostatnio coś kwęka przy ubieraniu kurtki. Czapkę zawsze ubieram na korytarzu, już jak zjadę windą na parter, tam też zapinam guziki kurtki, żeby mała się nie przegrzewała w domu.

reklama
pogoda mi sie spierdzieliła i chyba jeszcze jeden dzień poczekam ze spacerkiem... ponadto kupiłam z castoramy dwa małe nawilżacze dla mikiego i zobaczymy czy w nocy bedzie lepiej...
właczyłam zmywarke i teraz czekam na męza, dziś wskakuje do wanny !! (hihi, ja, nie mąż)

RENIFERKU tak patrzę na Twoją wagę i nie mogę uwierzyć że tak szybko Ci spada ta wskazówka z wagi.
Super jak dziś możesz już wejść do wanny i sie w niej zrelaksować.
A Mikołaj na pewno dziś będzie miał lepszą nockę z nawilżaczami powietrza.
Co do spacerku faktycznie lepiej poczekać na ładniejszą pogodę.A werandować go możesz z dnia na dzień dłużej o jakieś 5 lub nawet 10 minut.

hihi, jednak na 15 minut z nim wyszliśmy, jak tylko słoneczko wyszlo... oczywiscie rytuał ubierania skończył sie płaczem, ale ogólnie minute później młody spał jak suseł... jutro powtórka z rozrywki !
ps. a tatuś prowadził wózek dumny jak paw!!!

Renifer,

to udanej kąpieli życzę !

Ja dzisiaj wrociłam do Bydzi, rozpakowałam nas i za chwilę szykuję mlodego do snu, mycie i karmienie. Teraz leży na macie i gada czego to z nim nie wyprawiały jego kuzynki 3letnie:-)

Awantura byla bo koniecznie chcialy go na raczki , na opka, a on spał ;-)

My niedawno wróciliśmy od moich rodziców, zaprosili nas na obiad i kolację. Jutro odpoczywamy w domu po dziesiejszym obżarstwie.
A cały przyszły tydzień Tomek siedzi w domu, wziął sobie urlop, więc więcej czasu poświęci Oliwce, a ja odpoczynkowi :-)

Dzień dobry w nocy
Chrzciny super, impreza udana :tak:, w kościele Dawidek był cichutko chociaż nie spał tylko bacznie obserwował :tak:, a w lokalu drzemka, jedzonko i sesje z gośćmi :tak:. Majka pół imprezy spędziła pod stołem, bawiła się, a drugie pół na parkiecie, tańczyła, bawiła się z kuzynką i śpiewała piosenki a na koniec wołała "Wszyscy biją BRAWO" :-D
Jedzenia nam tyle zostało że zapraszam Was jutro na obiad i ciasto.
:tak:
Fotki dopiero Wam pokażę po 11 bo my na naszym mamy mało, w końcu to nas fotografowali :-D.

ANIU super ze sie chrzciny udały!!!!
KASIAD fajnie ze Oli spedzi teraz troche czasu z tatusiem!

ja sie wczoraj wykąpałam w wannie i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu... młody spał pierwszy dzień w łózeczku, bo nie chciało nam sie myć kół od wózka po naszym spacerku... ogólnie zmiana klimatu spowodowała ryk nieziemski i pół nocy spedził z nami w łóżku przy cycku... nie wiem czy nawilżacz to sprawił, ale w końcu katar mu zaczął wyłazic z noska, no i robi kupki ze śluzem - położna mi mówiła ze są z flegmą która sie oderwała i którą połyka... oby sie to skończyło juz niedługo, bo maluszek wciąż sie meczy....

dziś mamy gości... moja dobrą psiapsiółe i jej meza...

miłego dzionka!!!

reklama
aniu fajnie jak chrzciny się udała i Dawidek był grzeczny.
Czy oferta ciasta i kawy jest aktualne hi hi
RENIFER no to ładnie jak już pierwszy spacer macie za sobą.
A my dziś leniu****emy w domciu.
Wczoraj byliśmy u mojej babci zobaczyć jak sie czuje.
Dziś też mieliśmy iść z moją mamą i Dominiką ale babcia nam wywiała z domciu a samej mi się nie chce iść.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry