• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja chrzciłam Oliwkę jak mała miała 3 miesiące i to był bardzo dobry czas, ona nie była już taka maleńka i robiła trochę większe przerwy między posiłkami (czytaj: nie wisiała już mi cały dzień na cycu). Robiliśmy w hotelu Millenium - bardzo sobie chwalę, impreza była super a ja się nie narobiłam i caly czas mogłam poświęcić dziecku.

święte słowa :-) Igor miał prawie 3mce i też był już w stanie odseparować się na chwilę od cyca ... z resztą i tak wszystko przespał. Impreza też była przygotowana przez innych a ja byłam gościem :rofl2: moja mama tak się rozkręciła, że już chciała od razu bukować lokal na roczek Igora. Ale to już chyba sama mu przygotuję hihi :happy:

Soppana,

Igor pije odżywki, gdy muszę wyjść, bo już nie sciagam mleka. Zna ten smak i nie marudzi, choc kiedys mu sie zdarzylo 2 razy, ze nie tknał. Na szczescie teraz bez problemu wypija Nan z tymi tam bifidusami innymi cholerstwami :)

reklama
Hej.
Ja też jestem ZA spacerkiem.
A czy ktoś wie co u WOMEN?

Kilka dni temu zapisałam sobie aukcję z allegro fotelika samochodowego od 0 do 13 kg Baby Design i wczoraj na nią zaglądam a tu 11 minut do końca i cena 58 zł, Mariusz do mnie licytuj. No to wyczekałam do ostatniej chwili i tak namieszałam że WYGRAŁAM :-D

Wpadłam, żeby się pochwalić, że mamy pierwszego ząbka :tak::-)
Wyszła prawa dolna jedynka, a lewa też już jest na zakręcie. A najważniejsze, że obyło się bez żadnego marudzenia.

Wyszła prawa dolna jedynka, a lewa też już jest na zakręcie. A najważniejsze, że obyło się bez żadnego marudzenia.

kochana GRATULACJE!!!!!

WOMEN chyba nie rodziła jeszcze, bo udziela sie normalnie na listopadówkach - moze to był fałszywy alarm...

ja dziś zostałam w domciu z młodym - noc znów była do bani... nawet chcialiśmy jechac do szpitala, ale jakos nie wierze w dobrych lekarzy na dyżurze 1 listopada... o dziwo w dzień miki nie ma wiekszych problemów z oddychaniem, a w nocy tragedia...

a na cmentarz pojedziemy w jakąś z nadchodzących niedziel i bez katarku...

to gratuluję. Igi właśnie pokrzykuje, żeby ktoś do niego przyszedł... nie chce spać skubaniec jeden. A dzisiaj krzyknał AGA :-) ależ mu się udało hehe

Renifer a nie masz ty za sucho i goraco w pokoju gdzie spi Miki?? Bo jak maluszek ma katar, to wtedy źle mu się oddycha. Mój mąż to zmarźluch i bezustannie walccze z nim o to żeby temp w sypialni nie była większa niż 20 stopni i wieszam mokre pieluchy wszędzie:-) mój mówi że wygląda pokój jak szmatex:-D lae naprawde pomaga. Do niedawna używałam śpiworka do spania żeby się młody nie rozkopywał, ale już wyrósł
Wczoraj mieliśmy rodzinny dzień przed TV:-) komp poszedł w odstwkę, oczywiście byliśmy też prawie 3 godz na cmentarzu, fajnie się spacerowało tylko za dużo ludzi.
Kasiad gratulujemy ząbka Oliwki i my też chwalimy się , wprawdzie to już 3 i 4 z kolei ale na górze i nie obyło się bez marudnych nocek
Potem sie jeszcze odezwiemy, teraz idziemy na zakupki

reklama
dzięn dobry!!!

soppana ja tez wszystkie grzejniki obwiesiłam, mąż piec przykręcił i wszystkim jest lżej... mały dziś spokojnie przespała noc, o dziwo normalnie oddychał, ale go wczoraj duzo oklepywałam i moze mu sie poodklejało...
dziś idzie na balkon na parę minut... juz nie moge doczekac sie pierwszego spacerku!!!

ale piękne słoneczko mamuśki!!! miłego dnia!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry