• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No to pozytywnie zaczyna się dzień, nieprawdaz ?
Ja tez marze o bezproblemowym ząbkowaniu, ale to sie dopiero okaże.
Ja mam małego wampira, który jak już jest głodny to autentycznei rzuca się ludziom do gardeł. Dziczeje i wije sie na rekach hehe Wczoraj zasnal dopiero ok 23 :-)
Chyba miał za dużo wrażen, teraz jeszcze spi ;-) został zatankowany godzinę temu i spi :tak: ale wstał raniutko i byl na przedostatniej rehabilitacji. PO 20 listopada mamy kontrole i sie okaze czy jeszcze jedna seria bedzie potrzebna.

dzisiaj jedziemy do moich rodzicow i tam na groby, zostaniemy na noc :happy:

reklama
witam popołudniu:)
My już po spacerku zakupowym, dostałam od siostry spiworek zimowy z owczą wełną w środku i jest super, Ignaś nie marznie już w nóżki jak skopie sobie buciki:-) a pasuje idealnie do naszego wózka, ma nawet otwory na pasy i gumkę z tyłu zeby nie zsuwał się. Tak w ogóle to śpiworek ten kupiłam, ja:) siostrzeńcowi na chrzest:-) i teraz wrócił do mnie
Agnes ja pilnuje żeby młody miał w miarę regularne godziny spania, kąpania i jedzenia, bo tak jest potem łatwiej np teraz idzie lulu po 20:-)
chciałam powiedziec ze bardzo sobie chwale kosmetyki dla dzieci ze schleckera AS( na dworcowej), miałam juz wcześniej od babci z niemiec krem na każdą pogodę, kiedyś kupiłam płyn do kąpieli z oliwką a dziś krem do pupy 400ml za 9,99, może nie jest taki gęsty jak penaten ale ma cynk, pantenol alantoine i oliwkę, zobaczymy jaki rezultat bedzie:-)napisze

Agnes ja pilnuje żeby młody miał w miarę regularne godziny spania, kąpania i jedzenia, bo tak jest potem łatwiej np teraz idzie lulu po 20:-)
też mamy swój harmonogram, ale jeśli jesteśmy poza domem do wieczora to się nie da tak ;-) u dziadków poszalał i najwyrażniej za dużo emocji :tak: i w drodze do domu chyba się tak zregenerował jego akumulatorek, że odechciało mu się spać :tak:

my teraz kąpiemy już co dwa dni, dzisiaj będzie kąpiel poza domem, u moich rodziców hehe tam też ma swoją wanienkę :-p

Dzień Dobry Wszystkim

wiem jedno - jak chrzcin szybko nie zrobimy, to potem zrobimy je pewnie za rok, z naszym tempem... :rofl2::rofl2:

Skąd ja to znam, co prawda my Piotrusia chrzciliśmy jak miał 2 miesiące, ale mój brat ma synka młodszego od Piotrusia, ma teraz 6 m-cy, do tej pory nie ochrzczony, wszyscy się się smieją, że sam pójdzie do księdza:-D.

ja dziś zostałam w domciu z młodym - noc znów była do bani... nawet chcialiśmy jechac do szpitala, ale jakos nie wierze w dobrych lekarzy na dyżurze 1 listopada... o dziwo w dzień miki nie ma wiekszych problemów z oddychaniem, a w nocy tragedia...

Mam to samo, zamiast być lepiej to jest coraz gorzej:-(, nawet odciąganie glutków nie pomaga, one siedzą tak głęboko:no:, Piotruś się strasznie męczy przy cycu, bo nie może oddychać i ze złości mnie gryzie:szok::eek:.

Kasiad, a kto wypatrzył ząbka? Kogo to kosztowało:-)?

Agnes - Soppana ma rację, rytułał musi być, ja też się tak męczyłam. Piotruś chodził spać po 23.00, nie miałam chwili dla siebie i jeszcze usypiałam go w wózku:baffled:,
teraz idzie spać o 20,00, fakt że budzi się kilka razy w nocy, ale chociaz mam wieczór dla siebie.

Ja mam nawilżacz climatica...kupiłam w markecie...chyba w realu....i jest ok:tak: kupiłam z myśla o maluszku bo zima kaloryfery suche powietrze, to nie za ciekawe dla małego noska:sorry:;-)

Renifer patrze na twój suwaczek i podziwiam juz 15 kg na minusie a synek z tego co widze 18 dni....BRAWO!!;-):-Dmi szło wolniutko..ale jakos poszło;-)

Renifer patrze na twój suwaczek i podziwiam juz 15 kg na minusie a synek z tego co widze 18 dni....BRAWO!!;-):-Dmi szło wolniutko..ale jakos poszło;-)

hihi, ja mam znów przez noc kilo mniej... jestem zachwycona moim spadkiem wagi... i mój mąz też ;))) :rofl2::rofl2::rofl2:
ja dziś koniecznie musze kupic nawilżacz, bo moze w tym jest problem - znow była nieciekawa noc... i chcemy wyjśc z synkiem na dwór, bow sumie ma juz prawie 3 tyg, wiec na co czekac... wczoraj jak go werandowałam to wył okropnie... nie lubi czapki i kombinezonu ...

dzień dobry
Ja dziś dziergam na całego bo mam 5 mikołajów do zrobienia:-)

Renifer chyba żadne dziecko nie lubi czapki i pakowania w kombinezon:-) a jak są takie co lubią to zazdroszczę. U nas jest krzyk straszny przy ubieraniu i zaraz Ignaś dostaje butelkę i zasypia-tylko tak mogę wyjść na dwór, hmmm a własciewie na pole:-)
na dwór chodzą chłopi a szlachta chadza na pole ( bo we dworze mieszka hehehehe) tak się u nas na wschodzie mówi:-)
miłego dnia życzę i zmykamy na zakupowy spacer (znów:baffled: )

reklama
RENIFERKU moja Dominika jak była mała to nie lubiła czapki i szalika
Kombinezon lubiła zakładać.
A teraz to sama by się ubierała w czapkę szaliki kurteczkę.
Tak więc jak idziecie na spacerek to nie zapomnij Mikołajkowi nasmarować buziaczka kremikiem.I miłego spacerowania życzę.
Ja dziś też wypuszczam się na jakieś zakupy i spacerek.Zauważyłam że Dominika w dzień zasypia mi tylko na spacerku.
Bo chyba już od jakiś 3m_cy nie chciała mi spać wcale w dzień.A teraz jak tylko wyjdę z nią na spacer to od razu zasypia i śpi nawet po 2h
A dla wszystkich Bydgoszczanek życzę miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry