Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak, Ewelino, byliśmy wczoraj w focusie, odwiedzić starych znajomych w "erze".
![]()
, ale Ignasia dobrze wypatrzyłam, własnie przez te oczy
,
była jeszcze w ciąży z synkiem, a moja Oliwka była malutka jeszcze.
Także moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach średnich 
będę w tę niedzielę 29 czerwca (coś między 12 a 17), jedziemy do mojego taty na imieniny, bo tam je wyprawia. Może też będziesz, to na mały spacerek z maluchami będę mogła się wyrwać
W razie czego, jak wybierzesz się też w tym terminie, to wyślij mi na priva tel komórkowy, a ja Ci swój wyślę, to zgadamy się na miejscu :-)Ewelina, ja właśnie w taki sposób poznałam Madziarę, zobaczyłam ją w MediaMarkcie i ją zaczepiłambyła jeszcze w ciąży z synkiem, a moja Oliwka była malutka jeszcze.
Co do godzin spotkania, to dla mnie najlepsze są godziny popołudniowe, tak od 16tej. W godzinach 13-16 napewno nie dam rady, bo wtedy robimy i jemy obiad.
No i muszę się z Wami podzielić naszą radością: Patryk dostał się do szkoły pierwszego wyboru - od września zaczyna naukę w Technikum ChemicznymTakże moje starsze dzieci wszystkie już w szkołach średnich
![]()

Hej Rybcia właśnie miałam pytać o Ciebie bo mnie tez długo nie było, wracam i patrzę a Ciebie też brakCześć dziewczynki trochę czasu minęło jak do was zaglądała.
Co do spotkania to też bym się na nie wybrała ale czy będę miała wolne czy na rano to dowiem się po 2 Lipca.Bo jeszcze nie mamy grafiku na lipiec zrobiony.