• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hey

my dziś już po wasilewskim... na 70-80% bedzie córeczka ;)))))
ale jaja! dałabym sobie ściąć głowę że chłopak! :-D:-D:-D:rofl2:
soppana - zapłaciliśmy 120 zł, dostaliśmy płytkę i pełno zdjęć!

i juz tak szybko wam powiedział jaka płeć to super i bardzo gratuluje :-):-):-) Ja będę kiedyś w ciąży to też do niego polecę
;-)

Renifer, to super niespodzianka;-),
a ja własnie żałuje, że nie mam zdjęć USG, nie poprosiłam o nie, a Wasilewski nie zaproponował, a teraz mi szkoda:-(

Soppana, a Ignas 4 źle znosi, czy to już 5:confused:, poza tym buziaczki dla niego,
a jak Ty się czujesz?

Ola cierpliwości:-D, buźka dla maluszka, oby sie pospieszył dla mamy;-)

Kasiulka (mogę tak pisać? bo nie pamiętam zawsze ile tych a ma być), a kogo byś chciała:confused::-D,
bo ja tak sobie myślę, że przed ciążą to można planować, a jak juz jest maluszek, to pewnie wszystko jedno i tak kochane:tak:;-):-)

my tez bylismy na spacerku,a teraz mały spi juz bite 2h:szok:,chyba zacznę robić hałas żeby sie obudził, bo wieczorem będzie kłopot:-D:crazy::baffled:

a my mamy 2 płytki od Wasilewsiego - z połówkowego i z usg w 32tc, zdjęć to tylko 2, bo się maleństwo tak zasłaniało, że nie było za bardzo możliwości uchwycić cokolwiek czytelnego ;-)
my bardzo chcieliśmy synka (wiadomo, mąż by chciał ;-) ) ale wszystko wskazuje na to, że mamy drugą córeczkę - i na pewno będzie tak samo kochana jak pierwsza :-)

Renifer,

no to fajnie jakby faktycznie córeczka była ... te wszystkie sukienusie ... ech ... ;-)

u nas najwyraźniej córeczka musi poczekać, bo niestety kryzys nam trochę daje popalić i będzie dobrze, jak mężulek nie straci pracy i bank nas pod most nie wyrzuci :-p no ale co się odwlecze to nie uciecze no i miejmy nadzieję, że w 2010 będzie jakaś dziewusia w naszym domku

zostaje nam się jak zwykle cieszyć osiągnieciami naszego urwisa :-) a on chyba "pracuje" za dwoje dzieci

tak więc idę lepiej ugotować pomidorową na jutro :rofl2: co by się za bardzo nie dołować

Ola O,

może umyj parę okienek to dzidzia szybciej wyskoczy :happy:

Chciałam się pochwalić,po Usg no i niestety po raz kolejny nic nie wiem....jestem chodzącą kinder niespodzianką...maleństwo rośnie,bryka jak szalone,wszystko oki tylko jak na razie ułożone jest miednicowo,stąd te śilne kopniaki w pęcherz,ledwo co widac całe posladki a co tu dopiero mówic o tym co ma miedzy nózkami :-(....mam nadzieje tylko ze sie obróci-jeszcze ma troche czasu :tak:....puki co jestem troszke załamana,poryczałam sobie i jakos takoś mi ulżyło...tak bardzo chciałabym juz wiedziec co tam mam pod serduchem :-(....

Ewelina,chciałabym parke ale równiez bardzo sie uciesze jak bedzie kolejna pipeczka ale jak juz pisalam to narazie nie jest mi dane wiedziec o !!!!!!!

ola_o,
ja juz myslałam ze Ty tak ucichłas bo juz po a tu prosze malenstwu sie nie spieszy,a pewnie skoro mu tak dobrze w brzysiu to niech sobi jeszcze troszke posiedzi :-)....
Miłej nocki laseczki ;-)

reklama
kaaasiulka... ciesz sie ze zdrowe! przeciez płec jest nieważna... my teraz tez chcielismy synka, ale jak wyjdzie córa, to źle nie bedzie... po prostu skończymy na dwójce babasków a nie na trójce ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry