• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
kasiulka najważniejsze, że dziecko zdrowe a jaka płeć... to się może okazać dopiero przy narodzinach :)

A ja mam jeszcze takie pytanie z innej beczki. Czy macie zmywarki, a jeśli tak to jakich firm. Przymierzamy się do kupna i będę wdzięczna za rady.

Ostatnia edycja:
reklama
A pewnie że sie ciesze :-) ze zdrowe bo to najwazniejsze !!!! Ale ja chce znac płeć,wrrrrrrr.......nie wytrzymam do narodzin :no:.....
Madziara,ja niestety a może i stety nie mam zmywarki,więc Ci kochana nie pomogę ;-),mąż cały dzien poza domem a my z córcia zużywamy bardzo mało naczyń więć se pomyślałam kiedys ze zmywarka mi w sumie nie potrzebna bo bym musiała zbierac gary dobry tydzień :-D...w rodzinie mojej wszyscy praktycznie maja zmywary,ale jakiej firmy to w sumie nigdy na to nie zwracałam uwagi,w sumie to szkoda bo mogłabym służyc Tobie teraz na przykład poradą :tak:;-):tak: chyba sie tym zinteresuje :-D.....miłego dzionka laseczki :-)

kaaasiulka mialam ten sam problem maly nie chcial sie chwalic co tam ma dopiero w jakims 32tc dowiedzialam sie, ze to chlopiec bedzie no szczesliwa bylam jak nie wiem bo juz dosc mialam tej nie pewnosci;-)

Kurcze chyba choroba mnie bierze no ale pal licho ze mna jakos klinem to wezme i bedzie dobrze ale obawiam sie ze Mikolaja bierze marudny jest jakis i zielona kupka niestety no i kaszelek taki ma po jak dlugim czasie jak takie objawy sie utzrymuja powinnam isc do lekarza bo nie chciala bym z kazda blachostka latac:confused:

madziara ja sie jutro wypowiem co do zmywary, bo musze zobaczyc jaką mamy... :tak:

kolia - a dokarmiasz małego jakimś mlekiem z żelazem? bo zielone kupy moga byc od tego... a kaszelek suchy? zawsze lepiej isc do lekarza o raz za duzo a nie o raz za mało... ja na Twoim miejscu z takim maluszkiem bym poszła... jak sobie przypomne jak my z mikim z kazdym przysłowiowym bąkiem lataliśmy do lekarza, to śmiac mi sie chce... :-D

u nas ok, obecnie gdy juz mi przesżły mdłości zajmuję sie głównie konsumpcją... dzis zjadłam na obiad ogroną porcję chińszczyzny i wyobrażcie sobie czuła sie tak, jak bym nic nie zjadała... głodna byłam... chyba szybko przytyję :crazy:

hej,

ja nie mam zmywarki, bo jak sie urzadzaliśmy, to było nas tylko 2 i wiecznie poza domem, więc naczyń zero, a że kuchnia malutka, to szkoda mi było miejsca, a teraz to by sie przydała:rolleyes:
moja mama ma whirpoola i jest ok:tak:, poprzednio miała amicę i jak myła, to cały dom słyszał:szok:

Ja mam zmywarkę Siemensa 60 cm. U nas mniejsza w ogóle by nie wchodziła w rachubę, bo nasza przynajmniej raz dziennie jest włączana nasza, a czasem to nawet 2 razy dziennie - no ale nie ma co się dziwić przy 6 osób ;-)
Madziara, przy takiej rodzinie jak Twoja to też 60tka, nie mniejsza :no:
Moja zmywarka jest stara, ma już coś koło 10 lat, ale jakbym teraz kupowała, to przede wszystkim zwróciłabym uwagę na 2 rzeczy: energooszczędność i niskie zużycie wody. No i jeszcze, czy serwis jest w Bydgoszczy, żeby nie trzeba było zciągać do napraw z jakichś odległych miast. Tabletki, sól i nabłyszczacz kupujemy niedrogo w Lidlu - sama się przekonałam, że te tabletki myją tak samo dobrze jak dużo droższe np Somatu czy Calgonit, a cena opakowania 30 sztuk wynosi coś koło 8 zł :tak:

reklama
No my zdecydowanie kupimy 60 - zresztą mamy zostawione miejsce na taka szeroką :) Kasiad a jakiej firmy masz zmywarkę. Bo z tego co poczytałam to teraz króluje Bosch i Siemens. Wiadomo, że chciałabym żeby to była w miarę bezawaryjna firma, ale z drugiej strony wszędzie zdarzają się jakieś wadliwe egzemplarze. Mi się bardzo podoba Hoover - zwłaszcza, że jest na 15 kpl, więc bardzo pojemna
Hoover HOD 7 ALU w Morele.net

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry