reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
ja w sprawie parasolki nie pomoge, dla mnie kazdy wozek w porownianiu z tym pierwszym co mialam prowadzi sie fatalnie. zreszta teraz bardzo malo uzywamy wozka, do sklepu czy na spacerek najczesciej na nozkach

Mel - ja jezdze Maclarenem - zamiennie z Emmą - wg mnie jest bardzo funkcyjny i jednoczesnie lekki - z tego co pamietam ok 5,5 kg - to jedyna pozycja na rynku o tej wadze i jednoczesnie z rozkladanym oparciem, buda, koszem....Wszystko ma super dopracowane, jestem bardzo zadowolona. Nie ma az tak malenkich kolek jak na parasolke. Ma jedna wade - cena - nowy ok 850 zl, ale wg mnie warto. Wiem ze polska firma - robila cos na wzor Maclarena - Coneco sie nazywalo....o wiele tanszy ale nie widzialam - nie powiem nic wiecej

Maclaren zachwyca mnie:waga, budka ktora rozklada sie na kilka sposobow - oslania dziecko idealnie, nie kupowalam juz parasolki przeciwslonecznej na lato, jakoscia materialow - w wielkie upaly Jagodka nigdy nie miala spoconych pleckow jak to bywa w innych wozkach - ma taki fajny, przepuszczalny material
Reszte niezbednych rzeczy ma podobnie jak niektore modele czyli: rozkladane oparcie, szybkie skladanie, fajny hamulec, blokade kolek przednich skretnych, pasy, kosz na zakupy...co tam jeszcze - acha - regulacje wysokosci raczek - to zadko spotykane.
Nie ma palaka - ale dla nas to okazalo sie byc bez znaczenia
Ma fajna folie przeciwdeszczowa- niby nic takiego ale dbalosc o detale mnie kupila ;)) w przypadku tego wozka

A tak wyglada model ktory ja uzytkuje

Maclaren Techno XT .:+:. ► aleWozki.pl - sklep internetowy

jak klikniesz na fotke - wszystko sobie obejrzysz
i widze ze sa juz tansze :tak:

Niestety szukalam innych wozkow i w kazdym mi cos nie pasowalo, zazwyczaj waga - 10, 12 kg....:no: Toz to ja mam juz jeden ciezki wozek - ten mial byc na wyprawy...

Laski - prosze mi tu jutro trzymac kciuki o 12 - mamy ostatnia konsultacje (mam andzieje) w sprawie Jagodowej. Wczoraj bylismy wieczorem na badaniu w Juraszu, wszystko wskazuje na to ze to jest wada naczyniowa - poszerzona zyla szyjna. Dzis pani doktor zadzwonila i poprosila nas na konsultacje do chirurgow dzieciecych - zadecyduja jak bedzie wygladalo leczenie (czyt: czy obserwujemy czy operacja)

Milkaaa, będę jutro trzymac kciuki za Jagódkę.

A Wy trzymajcie kciuki za mnie, żeby się akcja porodowa w nocy mi nie zaczęła, bo wyprałam jedyne spodnie, w które się jeszcze mieszczę i wyschną dopiero jutro po południu pewnie, w razie czego nie miałabym w czym do szpitala jechac :baffled: Już nie będę kupowac sobie nowych spodni, skoro mam 2 tygodnie do terminu, a sukienek nie znoszę. Jednyna, którą lubię i noszę, nie nadaje się do wyjścia na zewnątrz w taką pogodę.

Monia będę trzymała mocno kciuki za Jagódkę...:tak:

Kasiad za Ciebie już trzymam...;-)

Mel ja nie mam parasolki więc nie pomogę...:eek:

Milkaaa - Jagoda może liczyć na nasze pozytywne fluidy i ściskane kciuki !!! Będzie dobrze.

Co do wózka Mel - to ja się nie wypowiem, Monia jest ekspertem nie kwestionuję jej zdania, maclarena jej widziałam - fajniutki !

No, rozbawiłaś mnei Kasiad z tymi spodniami - to pierwsza rzecz, która mnie dzis rozbawiła.

Dziś wieczorem czeka mnie babski wieczór w olympiku, ale jakos za grosz nie mam nastroju na zabawe. Chyba przez ten wiatr, depresyjnie sie robi ostatnio w moim życiu...

Co do wózka tez się nie wypowiem. Nigdy nie uzywałam spacerówek -parasolek, wolałam te typowe większe spacerówki. Teraz bardzo bym chciała miec taki trojkołowy wózek, ale ten co mi się podoba to strasznie drogi więc jeszcze nie wiem jaki wybiore - w końcu mam na to duzo czasu.

Kasiad najwyżej od razu w koszuli do rodzenia pojedziesz :-)

Ciekawe co tam z Jagodka. Jak po konsultacji?

Na szczęście w koszuli do rodzenia nie musiałam jechac, nic się w nocy nie zaczęło :-D

Milkaaa, jak Jagódka po konsultacji?

Dziękuję za odzew dziewczynki ;-)

Milkaaa bardzo dziękuję za informację i jestem przekonana co do mclarena

poszukam coś na ebayu - tzn jeszcze nie na 100 % jestem zdecydowana co do zakupu, bo może jednak kupimy podwójny :eek:

sama sie jeszcze motam z decyzją...
zobaczymy ale w razie spacerówki to już wiem jaka najlepsza :tak:

Monia
jeszcze raz dziękuję i z niecierpliwością oczekuje wieści od lekarza

Kasia
w razie czego, zawsze możesz okryć się ręcznikiem i powiedzieć, że właśnie byłaś na basenie :eek::-D

reklama
Witajcie kochane !

Odkąd biegam do pracy to strasznie zalatana jestem.......jak mi się uda to podczytuję co naskrobałyście rano w pracy jak kompa odpalę :-)

Mel co do parasolki to my obecnie śmigamy (śmigaliśmy bo teraz tylko na auto-noga me dziecko spaceruje :-D) Inglesiną Zippy
Artyku�y dzieci�ce: foteliki samochodowe, w�zki dzieci�ce.: W�zek Inglesina Zippy Kolekcja 2006 kolor: ARS (Sabbia)

nie będę się tak rozpisywać jak milka ale dla mnie super wózio.

Czekam na wieści o Jagodziance malutkiej !

Z nowości to Franek pięknie sam je tarte jabłko lub gęściejszą potrawę i nie trzeba go po tym "wkładać do pralki":laugh2:
Naśladuje też często dorosłych w pewnych czynnościach, które podpatrzy. Czasami są to bardzo śmieszne scenki.

Widze, że za chwil kilka znów maluszek pojawi się na forum. Kasiad trzyma kciuki za rozdwojenie.

Pozdrawiam i będę podczytywać dalej

Do góry