reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

u mnie tak sie skonczylo - za pierwszym razem
ale wypuscili mnie po 3 dniach
cisnienie dochodzilo do 160 na 100
ale za drugim razem juz mnie nie wypuscili
tzn wypuscili ale z Agatka:tak:

reklama
No i wykrakałam. Idę do szpitala. Dostałam skierowanie. Wypuszczą mnie dopiero po rozwiazaniu. Także opuszczam Was na jakis czas. Trzymajcie za mnie kciuki.

kasia do zobaczenia juz z twoja mala kruszynka!!!ja dzisiaj mialam oblezenie dzieci w domu, ogolnie wspolczuje sasiadom:) niby mialam spokoj bo dzieci zajete soba ale mamy zeby pogadac to musialy krzyczec.dobija mnie ta pogoda:( wieje tak strasznie z malym to tylko do sklepu moge wyjsc, a w nocy co chwile sie budzilam od tego wiatru

Ja mam dzisiaj potwornego lenia. Spałam do 10:30. O 12:00 zagoniłam rodzinę do sprzatania (sama ich nadzorowałam) a teraz buszuje po internecie i marze o Coli i lodach :-)

dziewczyny jak to jest z mieszkaniami w TBS?? dlugo sie na takie mieszkanie czeka? jak wygladaja zapisy? gdzie moge szukac takich mieszkan?

Natalya, nie pomogę Ci niestety w sprawie TBS.
Za to sama mam do Was pytanie: znacie jakiegoś dobrego, sprawdzonego pedodontę w Bydgoszczy?

reklama
arabella ja nawet nie wiem kto to taki pedodonta...ale chyba obilo mi sie kiedys o uszy...w kazdym razie nie mam pojecia:(mel ale piekne widoczki i jakie kolory!!!u mnie akcja mieszkanie rusza pelna para, dzisiaj jade do tbsow, a puzniej sprawdzamy jaka jest mozliwosc wziecia kredytu. nie wiem jakich dokumentow wymagaja i jak dlugo musi byc obrot w firmie zeby wziasc kredyt

Do góry