reklama
gonia77
Fanka BB :)
Mam do Was mamy pytanie. Czy badanie NST coś Wam mówi? Miała to któraś z Was? Czy to jest raczej normalne kilka tygodni przed porodem?
Pozdrawiam
Chyba właśnie jesteście na spotkanku. Ja się spóźniłam...chętnie bym poznała forumowiczki z Bydzi
.
Pozdrawiam
Chyba właśnie jesteście na spotkanku. Ja się spóźniłam...chętnie bym poznała forumowiczki z Bydzi

Rybcia_21
Fanka BB :)
gonia77 Badanie NST to jest inaczej KTG
Przeważnie w szpitalach używają nazwy NST niż KTG.
Ale to jest to samo badanie i pod koniec ciąży robi się to badanie.Aby sprawdzić tętno dziecka.
Przeważnie w szpitalach używają nazwy NST niż KTG.
Ale to jest to samo badanie i pod koniec ciąży robi się to badanie.Aby sprawdzić tętno dziecka.
witam Bydgoszczanki
Wszystkie pewnie na majówkach
a my dziś błogie lenistwo, po obiadku pewnie jakis spacerek a tak to odpoczywamy.
Ja jutro niestety pracuje:-(ale za to potem w tygodniu mam wolne:-)
Ignaś znów chodzi do żłobka i znów przyniósł katar
ale na szczeście niewielki, mam nadzieje ze do wtorku mu przejdzie. Juz sie przyzwyczaił do syropków i grzecznie pije, nawet tran mu smakuje
Wszystkie pewnie na majówkach
a my dziś błogie lenistwo, po obiadku pewnie jakis spacerek a tak to odpoczywamy.
Ja jutro niestety pracuje:-(ale za to potem w tygodniu mam wolne:-)
Ignaś znów chodzi do żłobka i znów przyniósł katar

Niestety wczoraj na spotkanie nie dotarłam bo wypadło mi coś innego. Zawieliśmy dziewczynki do dziadków i jesteśmy teraz młode małżeństwo z jednym dzieckiem
Niestety maj się zaczął dla mnie fatalnie bo migrena - trzymała mnie od wczorajszego wieczora do dzisiejszego popołudnia. Na szczęście już przeszła i oby nie wracała.
witam Bydgoszczanki,
trochę mnie nie było, bo tyle stresów ostatnio i zajęć, i to,że kompa musiałam sformatować, bo pracował tak szybko, że szkoda gadać, i tak się jakoś zebrało, że nie było okazji się zalogować ...
tak pokrótce przejrzałam posty i nie miałam wiele do nadrobienia ...
Renifer,
mam nadzieję, że Miki po rota już wrócił do siebie, niestety z tym trudno walczyć, kolegi syn też to miał po pobycie w złobku i lezal w szpitalu .... a to niestety tylko doraźnie się leczy i trzeba czekać ...
u którejś z dziewczyn widziałam odliczanie do egzaminu na prawo jazdy i trzymam kciuki, ja w tym tygodniu sama idę się zapisać na egzamin, ciekawe ile będę czekać, dzisiaj miałam wewnętrzny w szkole jazdy i stąd też mam wolne, no ale to przede wszystkim dlatego, że idę z Igim do okulisty na kontrolę. NIe znacie dobrego stomatologa dziecięcego ? bo też bym chciała iść z małym na przegląd, bo już mamy 5 ząbków, w tym 3 na dole hehe te u góry widać przez dziąsełka cały czas ale za nic nie chcą się przebić
idę do mojego brzdąca i pozdrawiam w ten piękny majowy dzień
trochę mnie nie było, bo tyle stresów ostatnio i zajęć, i to,że kompa musiałam sformatować, bo pracował tak szybko, że szkoda gadać, i tak się jakoś zebrało, że nie było okazji się zalogować ...
tak pokrótce przejrzałam posty i nie miałam wiele do nadrobienia ...
Renifer,
mam nadzieję, że Miki po rota już wrócił do siebie, niestety z tym trudno walczyć, kolegi syn też to miał po pobycie w złobku i lezal w szpitalu .... a to niestety tylko doraźnie się leczy i trzeba czekać ...
u którejś z dziewczyn widziałam odliczanie do egzaminu na prawo jazdy i trzymam kciuki, ja w tym tygodniu sama idę się zapisać na egzamin, ciekawe ile będę czekać, dzisiaj miałam wewnętrzny w szkole jazdy i stąd też mam wolne, no ale to przede wszystkim dlatego, że idę z Igim do okulisty na kontrolę. NIe znacie dobrego stomatologa dziecięcego ? bo też bym chciała iść z małym na przegląd, bo już mamy 5 ząbków, w tym 3 na dole hehe te u góry widać przez dziąsełka cały czas ale za nic nie chcą się przebić

idę do mojego brzdąca i pozdrawiam w ten piękny majowy dzień

RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
agnes my tez kompa formatowalismy i teraz chodzi jeszcze wolniej... dlatego teraz uzywam lapitopi, siedzimy sobie z mikim w słońcu, on zdrowo chrapie/w domu nie chciaał spac/ a ja mam bb... na szczescie net bezprzewodowy siega pare ładnych metrow i moge sobie siedziec na bb 
na wsi robali co niemiara... nałozyłam na małego moskitiere ale i tak jeszcze musze patrzec by cos przez dziure w wózku nie przelazło i go nie pogryzło...macie tez tyle robali w bydzi?
na wsi robali co niemiara... nałozyłam na małego moskitiere ale i tak jeszcze musze patrzec by cos przez dziure w wózku nie przelazło i go nie pogryzło...macie tez tyle robali w bydzi?
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
dziewczyny odzywac sie! czyzby pogoda zabiła nam wątek?
reklama