• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hey kobitki

dawno nas tu nie bylo ale po powrocie do pracy mój czas przed kompem bardzo sie skrócił i zaglądam tylko na październik...

kasiad
my też odstawiamy, młody dostaje bebilon pepti i nie wiem czy to jest dobre wyjście, bo pojawiła sie jakaś brzydka wysypka...
narazie nocki mamy nieciekawe

odezwe sie w weekend
zdrówka dla dzieciaczków!

Dzięki Kasiad . A więc mam jednego synka , Natan ma 8,5 m-ca , urodził się 7 stycznia tego roku , teraz jesteśmy na etapie wychodzenia ząbków (kilka dni temu wyszedł mu pierwszy ząb )i stawania przy czym się da :) Natan jest jeszcze na piersi chociaż dostaje obiadki i kaszki ale mleko jest jeszcze najważniejsze i gra pierwszą rolę :-)Jestem jeszcze w domu ale niedługo będę musiała wrócić do pracy na razie na pół etapu . Od wczoraj męczy mnie przeziębienie i boję się aby synek się nie zaraził :-(
Ps. Jak zrobić aby dostawać maila z powiadomieniem że ktoś odpowiedział na forum ?

Ostatnia edycja:
czesc Silverki !

Madziara,

ta, kartę VIP dostaniesz w przychodni :happy2: przyjmowanie poza kolejnością, leki za darmo powyżej 3 wizyt w miesiącu :-D ciekawe jakby to bylo jak by takie promocje w przychodniach urządzili, jak w supermarkecie

Kasiad,

no faktycznie rozstanie z cycem w tej sytuacji musialoby byc dla małej trudne ;-) ja chcialabym zeby moj rozstal sie z cycem sztucznym :-) ale nawet jak mi wczoraj zasnal bez niego to o 2 w nocy nie chcial sie uspokoić ... takze nadal usypiamy ze smoczkiem :confused:

Dzięki Kasiad . A więc mam jednego synka , Natan ma 8,5 m-ca , urodził się 7 stycznia tego roku , teraz jesteśmy na etapie wychodzenia ząbków (kilka dni temu wyszedł mu pierwszy ząb )i stawania przy czym się da :) Natan jest jeszcze na piersi chociaż dostaje obiadki i kaszki ale mleko jest jeszcze najważniejsze i gra pierwszą rolę :-)Jestem jeszcze w domu ale niedługo będę musiała wrócić do pracy na razie na pół etapu . Od wczoraj męczy mnie przeziębienie i boję się aby synek się nie zaraził :-(

Natan - ciekawe imię :-) i zdaje się, że lubi zjeść hihi
skoro nadal karmisz piersią to nie powinno być źle, bo dajesz mu przeciwciała, ale z całowaniem to narazie chyba musisz sie wstrzymac, a ja wiem ze to dosc trudne bo uwielbiam tulić mojego szkraba :-p

silverki
witam i ja ciebie no właśnie napisz skąd jesteś itd itp ;-)
ja też rzadko ost bywam ale mój syneczek daje mi popalić ząbkuje i do tego cały czas chce abym z nim chodziła przez co plecy mi wysiadają :-(
Ale mam nadzieję że to już nie długo bo próbuje chodzić sam ;-)
No i mocno was ściskam dziewczyny i mam nadzieję że jutro też zajrzę jeżeli oczywiście synek da mi szanse :-D

i jeszcze pokażę wam mojego Misia Pysia ;-)

Teraz to już nie ma spania skoro można sobie w łóżeczko chodzić

A tutaj wyraźnie widać jakie to Buba ma rożki ;-)

AgnesBest faktycznie lubi jeść ale z niego taki szczuplasek że nie żałuję mu , no z tym całowaniem i przytulaniem to jest problem bo to mimo woli robię a dopiero później myślę :zawstydzona/y:A jeśki mogę się zapytać (bo może ten temat był już na tapecie) czemu chcecie przestać karmić piersią ? Ja kiedyś miałam takie marzenie aby karmić synka do roku i zobaczymy czy mi się uda a później to już się okaże co dalej :blink:
Ika202 widzę że wyprzedzacie nas trochę , mi też wysiada kręgosłup , mały ma teraz czas "nie lubię obcych , tylko mama" u nas też ząbki dają o sobie znać , zmienia nam się chłopak , teraz nie lubi się ubierać no i przebieranie pieluchy to czysty cyrk

Ostatnia edycja:
Ika202 widzę że wyprzedzacie nas trochę , mi też wysiada kręgosłup , mały ma teraz czas "nie lubię obcych , tylko mama" u nas też ząbki dają o sobie znać , zmienia nam się chłopak , teraz nie lubi się ubierać no i przebieranie pieluchy to czysty cyrk
No mój synek jest troszkę starszy ale ubieranie się i pampera to masakra bo mi ucieka jedynie jak mogę go przewinąć to kiedy stoi ale to też nei lada wyczyn :-p Ale co tam szkola czyni mistrza ;-)Czasami to mi córa pomaga i jakoś to idzie ;-)

reklama
Silverki, ja chcę już powoli kończyć z karmieniem, bo Oli ma 20 miesięcy i już ostatnio miała okres, że wisiała mi całe do południa na cycu. Podchodziła do mnie, podnosiła bluzkę i krzyczała "mamunia daj dydy!", a przy próbie odmowy, był krzyk i podnoszenie mi bluzki na siłę. Postanowiłam, że będę ograniczać powoli, co jakiś dłuższy czas rezygnując z kolejnych karmień. Teraz jesteśmy na etapie, że Oli oprócz nocy cyca ciągnie przed drzemką w ciągu dnia i przed wieczornym zaśnięciem. Rano koło 7mej dostaje butlę mleka Bebiko Junior 180 ml i całe wypija (zresztą sama się tej butli rano domaga). Jak chce cyca w ciagu dnia częściej, to mówię, że dydy mnie boli (nawet sobie zrobiłam czerwone kreski pisakiem :sorry2:) i nie nalega, nawet mnie głaska i dmucha :-D Może do skończenia 2 rż uda mi się całkowicie zaprzstać karmień :ninja2:

Ika, ale Twoi chłopcy są niesamowicie do siebie podobni :szok::tak:

U nas katar z nocha leci, ale jak narazie gorączki nie ma, więc spacer napewno zaliczymy, bo dziś piękna pogoda :tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry