Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
życzymy zdrowia wszystkim chorowitkom

buziaczki:-)

buziaczki:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przyjmowanie poza kolejnością, leki za darmo powyżej 3 wizyt w miesiącu
ciekawe jakby to bylo jak by takie promocje w przychodniach urządzili, jak w supermarkecie 
Dzięki Kasiad . A więc mam jednego synka , Natan ma 8,5 m-ca , urodził się 7 stycznia tego roku , teraz jesteśmy na etapie wychodzenia ząbków (kilka dni temu wyszedł mu pierwszy ząb )i stawania przy czym się daNatan jest jeszcze na piersi chociaż dostaje obiadki i kaszki ale mleko jest jeszcze najważniejsze i gra pierwszą rolę :-)Jestem jeszcze w domu ale niedługo będę musiała wrócić do pracy na razie na pół etapu . Od wczoraj męczy mnie przeziębienie i boję się aby synek się nie zaraził :-(

A jeśki mogę się zapytać (bo może ten temat był już na tapecie) czemu chcecie przestać karmić piersią ? Ja kiedyś miałam takie marzenie aby karmić synka do roku i zobaczymy czy mi się uda a później to już się okaże co dalej 
No mój synek jest troszkę starszy ale ubieranie się i pampera to masakra bo mi ucieka jedynie jak mogę go przewinąć to kiedy stoi ale to też nei lada wyczynIka202 widzę że wyprzedzacie nas trochę , mi też wysiada kręgosłup , mały ma teraz czas "nie lubię obcych , tylko mama" u nas też ząbki dają o sobie znać , zmienia nam się chłopak , teraz nie lubi się ubierać no i przebieranie pieluchy to czysty cyrk
Ale co tam szkola czyni mistrza ;-)Czasami to mi córa pomaga i jakoś to idzie ;-)
) i nie nalega, nawet mnie głaska i dmucha
Może do skończenia 2 rż uda mi się całkowicie zaprzstać karmień