• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

• Starter tematu Starter tematu Melanie
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiad to super ,ze impreza udana:-)Moja Julka tez dostala kuchnie na swieta i bardzo sie cieszyła.Codziennie sie bawi, gotuje ,a my jemy:-DTez myslałam o tablicy na urodziny ,ale juz nie mam gdzie ustawiac tych zabawek,mamy malo miejsca.A jaka cena tego laptopa ,gdzie kupiłas?I co tam sa za gry?

reklama
Witajcie!Czy możemy do Was dołączyć?Co prawda mieszkamy w Toruniu ale z Bydgoszczą jestem jakoś związana,urodziłam się tam i mieszkałam 6 lat.
Jestem mamą 3-ki dzieci.Mikołaj jest najmłodszy.2dni przed roczkiem wreszcie zaczął chodzić,wreszcie bo starsi to mieli 10 m-cy jak zaczynali a on taki leniuszek był.Właśnie cały czas wychodzą mu ząbki,marudzi przez to i nie ma takiego apetytu jak kiedyś.

Witaj monika!

Renifer super, że wszystko w porządku. Bardzo się cieszę :D

Kasiad masz już mała panienkę w domu :) Fajnie, że impreza się udała i Oliwka zadowolona z prezentów.

Renifer,

no to ulga i podwójne szczęście, tam pewnie silna dziewczynka siedzi :-) no chyba, ze ma byc chlopak :happy:

Witaj Moniko,

gratulacje dla synka :) z okazji opanowania umiejętności chodzenia :)

Kasiad,

to sympatycznie, ze mała jubilatka zadowolona

ja dzisiaj bawiłam sie w fryzjera, i scielam burze loków mojemu synusiowi, teraz ma coś w rodzaju grzybka i jest prawie równo obciety :rofl2: jak nastanie przyjemniejsza pora roku to wreszcie sie wybierzemy do fryzjera, tak juz profesjonalnie :happy:
poza tym, z nowosci, to dzisiaj zaczał "kablować" hihi bo jak tylko weszłam do domu to przybiegł do mnie i powiedział w dwóch słowach 'pan' i "właził" co w wolnym tłumaczeniu miało oznaczać, iż w związku z ocieplaniem bloku, był u nas pan na balkonie i sciagal parapet . teraz bedzie mi zdawal relacje z dnia spedzonego z niania hihi

PS właśnie nasi piłkarze ręczni dostali się do półfinału mistrzostw świata : POLSKA BIAŁO-CZERWONI !!!! :happy::rofl2::tak:;-):-D

Kasiad fajny ten laptopik,a Ty robilas Oli urodzinki tylko z tortem czy tez z kolacja?Pytam sie ,bo tak sie zastanawiam jak wyprawic Julce urodzinki .Bo 2-latka to juz nie roczek no nie?!
Monika witaj!
Agnes Maly kabelek Ci rosnie hihihi:-DTo jak go obcielas to juz pewnie nie ma loczkow:-(moja Jula ma loki i sa super ,nie scinam jej bo sie boje ,ze juz ich nie bedzie :tak:

Monika witaj :-) I pisz :tak:

Agnes, robiłam i tort i kolację. U nas w rodzinie nie ma zwyczaju robić urodzin czy imienin z samym tortem, choć bywałam u innych na takich :tak: A tort zrobiłam w kształcie cyferki 2 :tak:

My wreszcie pozbyłyśmy się chorób i oby tak zostało :sorry2:
Oli teraz przechodzi fajny okres, ma takie śmieszne powiedzonka :-D
Np wczoraj leżała na plecach, podniosła nogi w górę,zaczęła nimi machać w górze i powiedziała: Mamuś, widzisz na mnie? Ja lece! :-D
Lubi śpiewać piosenki, a czasem to potrafi nieźle popłynąć z własną improwizacją, kilka dni temu np przed zaśnięciem śpiewała sobie w łóżku:
Kolano boli moje,
boli mnie noga,
gdzie jesteś noga
kochana noga :szok::-D:-D
Albo jak nachlapie w łazience przy kąpieli, zapytana: Kto tu tak nachlapał?, odpowiada: Nie wiem, jakiś chłopak... :dry:
No i nadszedł okres pytania: dlaczego? tyle, że moje dziecko przekręca i pyta: dlaczemu? :sorry2:
I ma manię na punkcie kolorów. Jak słyszę pytanie: Jaki kolol? ma coś tam, to mnie aż skręca, potrafi tak pytać kilkadziesiąt razy dziennie! Sama zna przez to już sporo kolorów.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia-ja jak i Ty starsza mama,ale chyba młodsza?
Dziś byłam na zebraniu u starszych,właśnie niedawno wróciłam.Bartek został z Mikusiem bo tata w pracy a Zuzia szła na tańce.Właśnie nie napisałam Wam że chodzi na koło taneczne w swojej szkole.

Załączniki

• P1241065.jpg
    P1241065.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 38
  • PC240844.jpg
    PC240844.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry