reklama
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Noo czyli trafilam w 413 tylko jeszcze Karola przyfiluj czy nadal jezdzi
Olka dawaj,dawaj,dawajjjjjjjjjj!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!
Olka dawaj,dawaj,dawajjjjjjjjjj!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!
krolcia
Fanka BB :)
No chyba jeździ skoro ludzie tam stoją i czekają.

krolcia
Witam
Iza he he he he
Witam porannie z kawą. Przyjemnie dzisiaj znowu! Ech tak to ja lubię
! I jeszcze na dzień dobry mail z wiadomością, ze jest wygrana w kolejnym konkursie! Pięknie!
Iza he he he he
Witam porannie z kawą. Przyjemnie dzisiaj znowu! Ech tak to ja lubię

mamatatadziecko
no to pięknie rozpoczęty dzień 
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
U mnie lipa;(,dopiero wstalam,noc masakra,Mati wymiotowal do 2 potem mnie wzielo o 4,teraz nam dolem leci;/.
Malo tego mam dzisiaj gina i na czterech chyba pojde,a musze bo tabsy potrzebuje ale tesciowa recepte zalatwi.
Karola co wygralas?? Gratulacje!
Iza dobre

Olka jak tam??!!
U mnie lipa;(,dopiero wstalam,noc masakra,Mati wymiotowal do 2 potem mnie wzielo o 4,teraz nam dolem leci;/.
Malo tego mam dzisiaj gina i na czterech chyba pojde,a musze bo tabsy potrzebuje ale tesciowa recepte zalatwi.
Karola co wygralas?? Gratulacje!
Iza dobre

Olka jak tam??!!
krolcia
Uuuu co Was tak czyści? Zdrowia!!!!!!!!
Olka jak tam?! Dzidzia już w ramionach?
A wygrało mnie się takie cudo he he Bedzie jak znalazł dla Mateusza za rok
Carma Line Składany Silikonowy LunchBox Zielony | 180-LunchBoxy | Termosy24.pl - kuchnia turystyczna
Olka jak tam?! Dzidzia już w ramionach?
A wygrało mnie się takie cudo he he Bedzie jak znalazł dla Mateusza za rok
Carma Line Składany Silikonowy LunchBox Zielony | 180-LunchBoxy | Termosy24.pl - kuchnia turystyczna
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
No czysci,czysci...Wika w piatek(kolezanka w klasie w srode) a mowia ze trzy wiec wczoraj byla ostatni,jesli chodzi o nas,i poszlo,dobrze ze M wyjechal...dobrze i nie dobrze;(
Noo fajna nagroda
Aaa mam pytanie ma ktos moze kibel na zbyciu?? Chodzi mi o sam ten doł( moze byc bez klapy i bez zbiornika)...szukam w marketach ale wszedzie calosc i cena taka,szok...a ja potrzebuje na dzialke bo mi po zimnie rozwalilo,dol kibla pekl i doooopa;/
Noo fajna nagroda
Aaa mam pytanie ma ktos moze kibel na zbyciu?? Chodzi mi o sam ten doł( moze byc bez klapy i bez zbiornika)...szukam w marketach ale wszedzie calosc i cena taka,szok...a ja potrzebuje na dzialke bo mi po zimnie rozwalilo,dol kibla pekl i doooopa;/
Ostatnia edycja:
reklama