reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Byłe słomiane wdowy

hej

madlen u nas na osiedlu to tylko jeden sklep spozywczy ale ceny zawyzone 3km od nas jest fajny sklep, tu na osiedlu mamy fryca, szkole, 2 bary i dentyste.:-D:-D:-D i jakis park dla dzieci....:-D

Ewcia no program rewelka.....:-D usmialam sie wczoraj jak nic z rodz. Kutnik- chyba tak sie nazywaja....:-)
biedny Diego.....:-D:-D:-Dale trafił mu sie tesc......:-D

ja wczoraj bylam na zakupach- 2 bluzeczki sobie kupilam do jeansow, widzialam fajne kozaczki, bo te co mialam na oku przecenili 75%....:szok: i juz ich nie ma....:no:

buziole

reklama
Becia a wy mieszkacie gdzies na uboczu ?..to macie cisze...fajnie ;-),no u nas to tak cicho nie jest :-D,ale narzekac nie moge..
wiec jak bedziemy kiedys zmieniac miszkanie,to tez w tej okolicy :tak:

madlen to nie az takie ubocze, po prostu spokojniejsza dzielnica...:-D

Ewcia no taki tesc to masakra....:-D:-D:-D

u nas dzis wieje, zaraz jedziemy kupic oskarowi kurtke.

Becia u mnie dzisiaj tez lalo i to tak,jakby ktos z weza woda lal..,do tego wialo..wrrr..po mlodego szlam do szkoly w najwiekszym deszczu,zmoklam jak chol...,jak przyszlismy do domu,to ciuchy mozna bylo wydrzemnac..wrrrr..mam nadzieje,ze jutro bedzie lepsza pogoda..;-)

Beata moje dzieciaki nie maja co 6 tyg.wolne,ale jakby zliczyc wszystkie dni,gdzie nie musza chodzic do szkoly,to pewnie wyjdzie tyle samo wolnego,co twoje ;-)..teraz akurat maja wolne caly tydzien bo Halloween..:tak:..
ja wam minal dziejszy dzien..??
ja tutaj w ogole nie czuje,ze to Wszystkich Swietych..rok temu jeszcze czulam a w tym..az mnie to przeraza...:szok:..zawsze lapalam dola,ze nie ma mnie na grobach bliskich..a dzisiaj.. nawet nie mialam czasu na smutki..;-)

Ewcia ,jak bym byla w Polsce to pewnie tez stalabym cale dnie na cmentarzu..a tak..,gdybym nie spojrzala w kalendarz,to nawet bym nie wiedziala,ze to 1.11...,dla mnie dzien jak kazdy inny..:tak:

reklama
Do góry