Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz temat mnie nie dotyczy@Święta92 I masz wybór - nie musisz rodzić w domu![]()
Ma. Bo ktoś musi ten procent pociąć, znieczulić, obsłużyć po operacji.@Mamafasolki No i co z tego ile procent? Czy ma to jakiekolwiek znaczenie? Bo dla psychiki każdej kobiety, która nie ma prawa wyboru na pewno.
Tak jest !! NFZ zwraca szpitalowi mniej za cc niż SN.Pokusiłabym się o stwierdzenie, że CC jest tańsza niż SN
Dla mnie nie bo same badania pokazują plusy i takich porodów w ciążach fizjologicznych, nieskomplikowanych i z przygotowaną kobietą.Porod w domu, ehhhh.. Dla mnie powinno być zakazane...
Więc może dyskusja powinna tyczyć się zapewnienia w szpitalach odpowiedniego personelu a nie decydowania za kobietę jak chce urodzić…Ma. Bo ktoś musi ten procent pociąć, znieczulić, obsłużyć po operacji.
To, że nie ma wyboru to też jest fikcja.Więc może dyskusja powinna tyczyć się zapewnienia w szpitalach odpowiedniego personelu a nie decydowania za kobietę jak chce urodzić…