Cześć dziewczyny, zniknęłam, przepraszam, ale dużo się zadziało w ciągu ostatniego miesiąca, a w zasadzie prawie dwóch już. Zaszłam w 3 ciążę za pierwszym podejściem (byłam w wielkim szoku!). Niestety radość trwała krótko. Poroniłam w 9 tc. Teraz się zbieram do kupy. Jest coraz lepiej, choć takie wydarzenia zostawiają trwałe piętno, swoją strefę mroku w duszy. Postanowiliśmy jednak z mężem, że się nie wycofujemy i wkrótce wracamy do starań o 3 malucha. Teraz jestem na hormonach, w ramach odpoczynku dla organizmu. A od maja jak wszystko będzie dobrze to działamy

.
@Kasienka wielkie gratulacje

! Trzymam kciuki za operację brata. Będzie dobrze!
Rozważacie plusy i minusy trójki dzieci, a ja myślę, że to kwestia naszej wizji rodziny bardziej niż jakiejkolwiek kalkulacji. Wiadomo, że z dwójką jest łatwiej, pod każdym względem. Od samochodu zaczynając, na pokojach hotelowych kończąc. Ja jednak zawsze marzyłam o trójce. Jak tylko zdecydowałam się na dzieci wiedziałam, że 2+3 jest układem idealnym, dla mnie, dla nas. Tak czułam i zwyczajnie bardzo bym chciała doświadczyć spełnionego marzenia.
Trzymam za Was, za nas kciuki baaardzo mocno!
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom