M
Mar1
Gość
Natala
Przykro mi bardzo z powodu Twojej straty. Odpocznij sobie i pomyśl na spokojnie co dalej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję bardzoNatalaPrzykro mi bardzo z powodu Twojej straty. Odpocznij sobie i pomyśl na spokojnie co dalej.
U mnie od rana sprzątanie itp. A dzieci w moment robią bałagan [emoji23][emoji23][emoji23] sprytnie im to idziePod koniec ośmiogodzinnego dnia pracy mam wrażenie że mój mózg nie pracuje
Co u Was dziewczyny ? Ja zaraz jadę po małe do przedszkola, potem dom, pranie sprzątanie itd. Wizytę u neurologa przełożyłam na za tydzień, bo mój lekarz to jednocześnie moja szefowa, a ciąża będzie się łączyła z szybkim L4. Czekam na piątek , wtedy zatestuję![]()
U mnie od rana sprzątanie itp. A dzieci w moment robią bałagan [emoji23][emoji23][emoji23] sprytnie im to idzie
Ja czekam do niedzieli@MamaAndziaUK @ powinna przyjść w sobotę. Test już jest czeka, pewno dłużej niż do piątku nie wytrzymam. A jak u Ciebie ?