reklama

Chcę być mamą po raz trzeci

reklama
Ja się nie przejmuję, pewnie będą bardzo niezadowoleni, ale nie zamierzam tam długo pracować. Macierzyństwo motywuje do zmiany ;)

Witam ja jestem mama tez dwójki dzieci córka obecnie 12(w kwietniu 13)syn 10(we wrześniu 11) tez bardzo pragnelam 3 i w zeszłym roku sie zdecydowalismy i udalo sie w 1 cyklu staran tez obawialismy sie reakcji rodziny i o dziwo wszyscy zareagowali pozytywnie ja bylam najszczesliwsza ...niestety w 7 tygodniu poronilam :( teraz czekam na 1 @ i mamy zamiar nadal się starać o maleństwo

Dziewczyny nie patrzcie na otoczenie. Jeżeli chcecie trzecie dziecko to jest tylko i wyłącznie Wasza decyzja. My z mężem nikomu nie mówiliśmy o naszych planach. Po prostu stwierdziliśmy, że bardzo chcemy trzecie dziecko i działaliśmy. I nic mnie nie obchodzi co kto myśli. Mamy już 13 i 10 latka. Za miesiąc na świat przyjdzie nasza córeczka [emoji7]

Jasne, że iść swoją drogą, inni za nas życia nie przeżyją, ale też frustrowało mnie wieczne wysłuchiwanie. Teraz uczę się asertywności i stawiania granic.

Ja dwie poprzednie ciąże miałam „z zaskoczenia”- nie planowaliśmy specjalnie, ale chcieliśmy szybko dwójkę. Teraz zastanawianie się nad płodnym, czekanie na @ to dla mnie zupełna nowość. Wtedy mieliśmy średnia sytuacje mieszkaniowa i materialna i daliśmy radę, to teraz gdy jest stabilniej na pewno damy:)

Ja jak nigdy czekam na @ ale czuje ze już sie zbliza bo dzis ciagle bym cos jadla a sledzie zagryzalam czekoladą :) zawsze przed @ tak mam :) a po to juz będą staranka :)

reklama
Hej dziewczyny, chyba mi się udało:-) test pozytywny, oby tylko wszystko poszło dobrze. Życzę Wam dwóch kreseczek- ja już nie mam wątpliwości co do trojeczki[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry