reklama

Chcę mieć dziecko...

reklama
no wlasnie nawet mialam jej powiedziec ze na test czasu nie bedzie miala:)oj najwazniejsze zeby sie pogodzili i wszystko bylo wporzadku bo i Canella sie nie oddzywa czyli tez sie juz pogodzila :)

no nic ja juz ide spac bo rano ciezko mi sie wstaje dobranoc:*

Dziewzyny fajnie się czyta jak o mnie rozmawiacie:D:D

więc tak pogodziłam się z moim Radosławem :) jest super:)

natrudziłam się żeby kupić test by on nie widział ale przyznam się szczerze, że go nie zrobiłam :(:( boję się :(

no to ekstra! mam nadzieje ze cannella tez sie pogodzila...

no jak to nie zrobilas??? no cos ty..... :>
ale jestes....
...teraz to poczekaj do jutra rana :) bedzie bardziej wiarygodny...chociaz ja robilam wieczorem bo nie moglam wytrzymac do rana :D

no ja wróciłam przed chwilką do domu także z jednej strony się boję a z drugiej to właśnie myślę by zrobić z porannego moczu. Jak myślicie?? ale kurde się boję rozczarowania :(:(

Hej maleńkie moje ;** Jest lepiej, rozmawialismy, popłakałam sobie, przytulalismy sie ale dałam mu czas, żeby się zastanowił i.. jak na razie nie jesteśmy razem ale jakby jesteśmy :) Mimo to i tak wiem, że będzie dobrze :) Bo nie może byc inaczej ! Za mocno sie kochamy :)

Cannella bardzo się cieszę, że jest dobrze ale ja wiedziałam, że będzie dobrze :*

to jest mój 28 dc dopiero ale wiecie jaki to jest strach?? boję się :(:( mogę go zrobić ale czy nie lepiej z porannego moczu?? kupiłam bobo test bo innego nie mieli w tej aptece

reklama
patrycja, lepiej z porannego bo wieksza ilosc czegos tam jest w moczu co oznacza ze jest sie w ciazy....dlatego poleca sie robic rano. ja nigdy do rana nie czekalam hehehe :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry