Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a oni są razem chyba z 2 tygodnie) no i coś zeszło na mój temat..i tego,że nie jestem już z Pawłem...i wiecie co??? ta moja współlokatorka powiedziała,że jak oni się wprowadzali to myśmy już razem nie byli...a on na to "i dopiero teraz mi o tym mówisz???!!!" a obok siedziała jego dziewczyna...szok...faceci są beznadziejni...aż mi się tej laski żal zrobiło...

Kurczę,jesli się okarze ,że na prawdę bedę w ciąży to niezłe mam początki nie ma co
.hej dziewczyny, więc zrobiłam test iiii.... wyszły dwie kreski chociaż ta druga bardzo blada prawie niewidoczna, i nie wiem czy ja chciałam zobaczyc tak bardzo ta drugą kreskę czy ona naprawdę się pojawiła. Nie była ona taka ciemna jak ta pierwsza tylko bladziutka bardzo. Ale zastanowiło mnie jedno jak sikałam to miałam na końcu taki brązowy śluz na papierze, i teraz nie wiem co mam myśleć

:-):-):-) no to mamy pierwsza fasolke!!!! mazia jeszcze ty musisz dolaczyc.
ale sie ciesze! nasze pierwsze dziecko
co do sluzu to sie nie przejmuj, organizm musi sie czasem jeszcze przeczyscic...w koncu "okres" mozna miec przez peirwsze 3 meisiac ciazy jeszcze...moja szwagierka tak miala i dopiero w 4 miesiacu sie dowiedziala ze jeste w ciazy hehehe