reklama

Chcę mieć dziecko...

wiesz Kinga ja też czytałam, że rano jest większe stężenie hormonu jakiegoś i dlatego test jest bardziej wiarygodny. Zaczekacie do rana?? koło 10 napiszę no chyba, że wcześniej dostanę @ co jest bardzo prawdopodobne :(:(

reklama
Zaczekaj do rana kochana - my jakoś wytrzymamy :P trzymam mocno kciuki !! ;** i pamiętaj, że jak wyjdzie negatyw to jeszcze nic straconego, bo przecież jest wcześnie :)

patrycja zaczekamy zaczekamy :) kladz sie spac...chociaz pewnie i tak nei usniesz :D

zosiek no widac ze wariatka z Ciebie ;P :D - oczywiscie w pozytywnym znaczeniu :)

Ostatnia edycja:
Nie no Cannella ja myślę, że jak wyjdzie negatyw to raczej to będzie prawdą bo juz by w sumie wyszło czy jestem w ciąży czy nie. Wszystko się okaże jutro, ale wiecie jak ja cała aż chodzę, w głowie mam tysiąc myśli.

zosiek łucja jak łucja....igor jakie ma rzesy....niedosc ze dluuugie to takie geste ze szok. Czemu to facetom takie sie trafiaja a nie dziewczynom? co to za sprawiedliwosc ;P

reklama
u Igorka na zdjęciu nie widzę:) ale za to na drugim zdjęciu Łucja ma rzęsy jak firanki:P ale to prawda:P mam kolegę który ma kilometrowe rzęsy:p ja sama mam dość krótkie niestety:( ale dobra maskara i jestem w domu:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry