Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiesz Kinga ja też czytałam, że rano jest większe stężenie hormonu jakiegoś i dlatego test jest bardziej wiarygodny. Zaczekacie do rana?? koło 10 napiszę no chyba, że wcześniej dostanę @ co jest bardzo prawdopodobne
Zaczekaj do rana kochana - my jakoś wytrzymamy trzymam mocno kciuki !! ;** i pamiętaj, że jak wyjdzie negatyw to jeszcze nic straconego, bo przecież jest wcześnie
Nie no Cannella ja myślę, że jak wyjdzie negatyw to raczej to będzie prawdą bo juz by w sumie wyszło czy jestem w ciąży czy nie. Wszystko się okaże jutro, ale wiecie jak ja cała aż chodzę, w głowie mam tysiąc myśli.
zosiek łucja jak łucja....igor jakie ma rzesy....niedosc ze dluuugie to takie geste ze szok. Czemu to facetom takie sie trafiaja a nie dziewczynom? co to za sprawiedliwosc ;P
u Igorka na zdjęciu nie widzę ale za to na drugim zdjęciu Łucja ma rzęsy jak firanki ale to prawda mam kolegę który ma kilometrowe rzęsy ja sama mam dość krótkie niestety ale dobra maskara i jestem w domu