reklama

Chcę mieć dziecko...

Kinga a ja nie wiem co mam myśleć czy się cieszyć czy nie bo nie chcę się rozczarować :(:(:(:( naprawdę uśmiech mam na ustach i na samą myśl łzy mi się cisną do oczu ale obawa jest jeszcze i jeszcze ten brązowy śluz

reklama
parycja jak juz pisalam organizm musi sie oczyscic, zluszczaja sie pozostalosci i juz bedzie ok. Dla pewnosci zrob sobie drugi jak masz watpliwosci, chociaz ja ich nie mam :)

nie wiem co teraz robić, dzwonić do lekarza i się umówić ale on jeszcze nic chyba nie zobaczy bo za wcześnie prawda?? ja sama do końca pewna nie jestem i tego się właśnie boję :(

patrycja, zrob sobie drugi, wyjdzie ci zapewne tak samo...kiedy mialas miec okres? zapisz sie do lekarza, moze faktycznie nie bedzie wstanie okreslic bo wczesnie, a moze i nie? lepiej pojsc :) zawsze to jakies badania moze ci zlecic itd.... :)
mi to przy pierwszej od razu powiedziala ze jestem w ciazy :D a ja poszlam do lekarza jakies 1,5 tyg po tym jak mialam dostac okres.... :)
a moim zdaniem jestes niepewna bo za bardzo ci na tym zalezy i boisz sie ze jednak to nie to choc bardzo bys chciala...i ciezko ci uwierzyc ze jednak sie udalo... :) bo jakby nie patrzec szybko poszlo :)

Ostatnia edycja:
okres miałam dostać 16.06. Zadzwonie dzisiaj do lekarki mojej tylko do niej się umawia dopiero po 18 więc pewnie będę dzwonić już przy Radku :) ciekawe jak zareaguje :)

Patrcyja ... wspaniała wiadomość z rana :D Bardzo sie ciesze! :**:**:** i.. nie moge w to uwierzyć :D
Zrób zdjęcie testu a my ocenimy! Dawaj dawaj! :)
A zamiast do lekarza idź na bete, lekarz nie wykryje tak wczesnej ciązy :(
A chłopak będzie szalał z radości - już to widze :D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny chciałam zrobić zdjęcie ale wychodzi zamazane i nic nie widać :( ale ja jak popatrze no to faktycznie widzę te kreski :)::):):):)):) ojjjj coraz bardziej zaczynam wierzyć !!!!!!!!!!!!!! dzisiaj zadzwonie do lekarki mojej :)

reklama
tylko dzisiaj jest piątek i na bete u mnie już nigdzie nie pójdę dopiero w poniedziałek pójdę do lekarki i pewnie ona mnie skieruje na bete i na badania :D:D

Ciekawe jak Radek zareaguje, na początku nie będzie mógł uwierzyć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry